Kartoffel-harmonisk. Bagt kartofler med smult under en osteskorpe
Og hvordan har du brug for en idé til at give middag … en harmonika? Ikke den harmonika, som Bayan, men … kartoffel-Harmonious! Dette er en meget original og desuden en simpel opskrift på en lækker bagt kartoffel med fedt under en osteskorpe. Hvis du vil have en tilfredsstillende bid og overraskende gæster på venlige sammenkomster, er en kartoffelgård med røget smult og ost, hvad du har brug for!
Forberedelse: 15 minutter Forberedelse: 40 minutter nummer: 2 portioner til en servering kalorieindhold : 377 kcal egern: 11 g Fedt: 27 g Carbohydrates: 17 g
Ingredients til kartofler. Bagt kartofler med smult under en osteskorpe
- 4 kartofler;
- 100 g røget (eller salt) fedt;
- Hård ost (100 g);
- 1 Hvidløg
- 1-2 spsk. l. mayonnaise eller creme fraiche;
- Flere kvist af persille.
Method med fremstilling af kartofler-harmonier
kartoffel meget omhyggeligt med en svamp til retter (hård side) eller børste, da der ikke er behov for at rengøre skrælen.
Efter tørring af kartoflerne på håndklædet foretager vi snit på tværs, men ikke til slutningen, efter 3-4 mm. Hvis du ved et uheld afskærer et stykke kartofler – det er ikke skræmmende, kan du ordne det med en tandstikker. Først da, før du spiser, skal du trække det ud.
smult og halvdelen af osten er skåret i skiver så tynd som muligt, bredden på størrelsen på kartofler.
I udskæringerne på kartoflerne lægger vi fedtet på skiven. Du kan alternativt fedt og ost, så endnu velsmagende og original.
Vi lægger kartofler på en bageplade, dækker den med et ark pergamentpapir og lægger det i ovnen. Vi bager ved 180-200 ° C 40-45 minutter, indtil kartoffelen bliver blød. Du kan kontrollere beredskab ved forsigtigt at gennembore kartoflerne med en tandstikker.
Men det er ikke alt. Vi tager en bageplade med kartofler, hælder hver med creme fraiche eller mayonnaise, drys med hvidløg og ost, revet på et lille riv. Og sætter tilbage i ovnen i et par minutter mere, mens osten smelter.
Efter at have taget en kartoffel-harmonisk, dekorerer vi med persille og straks varmt, vi tjener til bordet. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Geurige koolsoep met Beijing kool. Stap -By -stap Recept met foto.