Juicy koteletter med tartarsauce
saftige kedler lavet af hjemmelavet hakket kød med tandsten sauce – den bedste middag! Hvis kogte kartofler eller kartoffelmos på sidefadet, er der ingen velsmagende retter, prøv.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 241 kcal egern: 16 g Fedt: 18 g Carbohydrates: 4 g.
Ingredients til cutlets
- 500 g hjem hakket kød oksekød \ svinekød;
- 1 teskefuld ærter af duftende peber;
- 1 løg;
- Flere kvist af selleri eller persille;
- 50 ml koldt vand;
- salt, sort peber;
- Til panorering: kyllingæg, hvedemel, kiks lavet af hvidt brød;
- Fryingolie.
Ingredients til tartarsaus
- 150 g mayonnaise;
- 2 kyllingæg kogt hårdt;
- 1 Salt agurk;
- 1 medlemmi hvidløg eller syltede riflepile;
- 1 \ 4 citroner;
- Grøn løg og persille;
- Black Ground Pepper, salt;
- En lille creme fraiche efter ønske.
Method med at tilberede saftige koteletter med tartarsaus
Gnid ærterne af duftende peber i en mørtel. Vi krydre kølet hjem hakket kød fra en blanding af oksekød og svinekød i lige store proportioner med duftende peber. Denne peber er ikke så brændende som sort og giver mønstre en unik aroma.
Klip finalen af løg og 2-3 tynde kviste selleri sammen med greener. Steg grøntsagerne i vegetabilsk olie i 5-7 minutter, indtil løgen bliver gennemsigtig. Afkøl de stegte grøntsager til stuetemperatur, tilsæt hakket kød
Salt efter smag, hæld isvand og ælte hakket kød godt.
Vi opdeler kyllingæget i en skål, bland med en gaffel, indtil den er glat. Hæld hvedemel på brættet ved siden af de rå jordkiks lavet af hvidt brød og læg en skål æg. Disse er tre panikingredienser.
Med hænderne med hænderne danner vi koteletter, der vejer 100-120 g. Således panesterer vi alle koteletter, jeg fik 6 stykker.
Hæld lidt olie til stegning i en gryde med en tyk bund. Vi spreder koteletterne i en forvarmet gryde, steg over høj varme, indtil de er gyldne på hver side
På samme tid, opvarm ovnen til 200 grader, send en gryde med koteletter til en varm ovn i 6-7 minutter, bring til beredskab.
Vi laver en tartarsauce. På fint gnider vi citronens glans, presser saften. Til mayonnaise tilsættes en teskefuld revet zest, en spiseskefuld citronsaft og finhakkede kogte æg.
Skær med terninger en salt eller syltede agurk. Vi trykker på skiven af hvidløg med en kniv, hugger eller passerer gennem pressen. I denne opskrift erstattede jeg forresten skiven af hvidløg med syltede hvidløgspile. Det viste sig meget velsmagende.
Et par fjer af grønne løg og en lille flok persille hakkes med en kniv, tilsæt resten af sauce ingredienserne. Hæld salt og malet sort peber efter smag.
Bland saucen grundigt sausen, hvis du er ønsket, kan du blødgøre smagen med creme fraiche, 1-2 spsk er nok.
Læg varme, saftige koteletter på en plade, læg en skål med tandsauce. Vi pynter skålen med greener og hvidløgspile og serverer på bordet med kogte kartofler.
Behagelig appetit!