Jam fra græskar med appelsiner og æbler
Meget velsmagende og duftende marmelade fra græskar med appelsiner og æbler. Appelsiner i denne opskrift med skrælen, der giver Jem en behagelig struktur og en stærk aroma. Til slibning har du brug for en kødslibemaskine.
Forberedelse:1 time Nummer: 1,2 l pr. 100 gram Kalorie: 180 kcal egern: 0,53 g: 0,11 g kulhydrater: 42,67 g
Dzem fra græskar marmelade med appelsiner og æbler
- 1 kg skrællet græskar;
- 500 g æbler;
- 500 g appelsiner;
- 500 g sukker.
Method med forberedelse af marmelade fra græskar med appelsiner og æbler
Først vasker jeg omhyggeligt appelsinskalen med en grov vaskeklud. Derefter lægger vi appelsinerne i kogende vand i et par minutter og skylles igen godt med rindende vand. Vi skar appelsiner, tager frøene ud. Skær i terninger, og hugg i en kødslibemaskine med små huller. Slib massen sammen med skrælen, hvorfor skrælen skal vaskes fra forskellige måder, der behandles citrusfrugter for at øge holdbarheden under transporten.
Æbler er også grundigt, skåret, fjern kernen. Apple -skræl, som orange, er nyttig i Jeme. Kun dens formål er anderledes. Orange til aroma, og æble -skrælen er rig på pektin, dette er en naturlig fortykningsmiddel.
Vi skar græskaret. Med en ske tager vi frøene ud og en nærfrø fibrøs taske. Vegetabilsk skraber rengøres med en græskarskal. Vi skar massen i små terninger, satte en bred stewpan med en tyk bund. Hvis græskaret er stort, og du ikke planlægger at bruge det hele på én gang, skal du skære resten af græskaret i terninger, lægge i en taske, lukke hermetisk og fryse. Fra frosset græskar kan du koge de samme retter som fra frisk.
Tilsæt puré fra æbler og appelsiner til det hakkede græskar. Drej frugten gennem en lille rist, så stykker citrusskal er så mindre som muligt.
Hæld sukker. Mængden af sukker kan variere. Hvis du kan lide Sweet Jam, skal du tilføje mere, selv i et forhold på 1 til 1. For nylig forsøger husmødre at reducere sukkerforbruget i hjemmeplader. I denne opskrift er dette passende, da syltetøjet under alle omstændigheder viser sig tyk.
Bland et græskar med frugtpuré og sukker. Dæk stewpanen med et låg med et lille hul til output af damp. Varme op til kogning over høj varme. Derefter reducerer vi opvarmningen til minimum og forbereder 1 time på en blød brand.
Om en time skal du fjerne låget. Vi øger opvarmningen lidt og fordamper fugtigheden under omrøring med marmelade for ikke at brænde. Vi fordamper i ca. 10 minutter.
Banker godt i en varm sodavand. Knap med rent varmt vand. Vi installerer de vaskede krukker på ovnen med en hals. Vi opvarmer ovnen til 100 grader. Så bankerne vil tørre, vil være sterile. Sæt det kogende marmelade i varme syltetøj, fyld den på skuldrene, gennemborer skeen med en stiklinger, så der ikke er nogen luftlommer
Dæk med marmelade et rent håndklæde. Efter afkøling skruer vi op med kogte låg. Opbevares på et køligt sted. Du kan reducere mængden af sukker til et minimum, men i dette tilfælde anbefaler jeg sterilisering af emnerne med en kapacitet på op til 500 ml i 15 minutter efter kogende vand.
Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Wortelmuffins met nootmuskaat.