Italienske cookies med chokolade “Naskondini”
Italienske cookies med en chokolade “Naskondini” – smuldrende og delikate cookies lavet af sanddej med en fyldning af bitter chokolade og kakao. For at gøre dette skal du forberede en type klassisk sanddej og derefter opdele den i to dele, tilsæt chokolade og kakao til en del, hvis det ønskes – hakkede nødder.
Forberedelse:1 time Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 508 kcal egern: 7,8 g Fedt: 26,3 g kulhydrater: 55,9 g
Ingredients af italienske cookies med chokolade “naskondini”
- 140 g smør;
- 1 kyllingæg;
- 280 g hvedemel i \ s;
- 70 g sukker;
- 1 teskefuld vaniljeekstrakt;
- 30 g bitter chokolade;
- 1 spsk usødet kakaopulver;
- sukkerpulver, salt.
Method med tilberedning af italienske cookies med chokolade “naskondini”
Vi laver dejen. Vi måler hvedemel af højeste kvalitet, tilsætter lille sukker, en knivspids salt. Hvis du bruger vaniljesukker eller vanillin, skal du tilføje på dette tidspunkt.
Skær det kølede smør med terninger, tilsæt til tørre ingredienser, gnid krummen. Cookie -dejen kan hurtigt koges i et madkomponent køkken, gør som du er praktisk.
Vi foretager en udsparing i olie -krummer, bryder et stort kyllingæg. Tilsæt vaniljeekstrakt sammen med et æg, nok en halv teskefuld.
ælte hurtigt dejen. Hvis det viser sig for tørt, kan du tilføje en spiseskefuld isvand, men ikke mere! Del den færdige dej i to dele, den ene del er ca. 30 g mere end den anden.
Den lette dej fjernes i køleskabet i 30 minutter, tilsæt et usødet kakaopulver til den resterende dej.
gorky chokolade vi smelter i et vandbad, køligt. Tilsæt blød chokolade til dejen og kakao, bland godt og send den mørke dej i køleskabet efter lyset i 20-30 minutter.
Den afkølede lysdej rulles ud på brættet i et lag med en tykkelse på højst 3 millimeter. Størrelsen på testarket er 20×35 cm eller deromkring.
Vi tager en chokolade dej fra køleskabet, deler sig i to dele. Vi ruller to pølser med en tykkelse på cirka en centimeter. Vi spreder pølser på et rullet ark i en afstand af 10 centimeter fra hinanden.
Skær dejen langs de lige dele.
Indpak chokolade med let dej, igen rullepølser, så de viser den samme tykkelse langs hele længden.
Pølser skåret i cookies 4 centimeter lang.
Vi tegner en gaffel på den ydre side, lav lavt riller på en let test.
Sæt cookies på en bageplade dækket med silikone bagepapir. Da der ikke er noget bagepulver i testen, kan du sætte emnerne tæt på hinanden, men ikke tæt.
ovnen opvarmes til en temperatur på 180 grader celsius. Sæt en bageplade i en opvarmning ovn, bag 12-14 minutter for at lette gylden farve.
Drys sukker lige på bagepladen.
Italienske cookies med chokolade overfører vi til et gitter, cool. Opbevares i en tin eller glaskrukke.
Perfekte cookies til en kop yndlingskaffe. Behagelig appetit!