Hurtig syltede kål med ingefær og rødbeder
hurtigt syltede kål med ingefær og rødbeder – meget velsmagende, sprød, lyserød, skarp. En sådan forretter kan også serveres på det festlige bord og komplicere sideskålen for hver dag. Cirka 3 dage skal kål stå ved stuetemperatur, så skal den overføres til køleskabet. I køleskabet kan syltede kål opbevares så længe som Sauerly.
Forberedelse:72 timer Nummer: 3 l pr. 100 gram Kalorie: 910 kcal egern: 17,2 g: 1,4 g kulhydrater: 218 g
Ingredients af hurtigt syltede kål med ingefær og rødbeder
- 2 kg hvid kål;
- 200 g rødbeder;
- 200 g æbler;
- 1 Hoved af hvidløg;
- 3 cm ingefærrod;
- 2 pods chili;
- 1 L vand;
- 20 g salt;
- 120 g sukker;
- 1 teskefuld koriander, caraway frø, sennep;
- Flere laurbærblade, paraplyparaplyer.
Method med at tilberede hurtigt syltede kål med ingefær og rødbeder
Fra en stor tæt gaffel fjerner vi de øverste blade, skærer gaflerne i halvdelen. Skær stubben.
Skær kålen stor, jeg får stykker-bruces ca. 5 centimeter bred.
Til marinadefyldning, hæld sukker, salt, korianderfrø, caraway -frø og senneps korn i stewpanen. Sæt et par paraply dild og flere laurbærblade. Hvis det ønskes, kan du tilføje sort og duftende peber, lidt nelliker, en pind med kanel. Hæld vand, opvarm op, kog i 5 minutter. Du kan lave mad uden sukker, udskifte sukker med honning. Tilføj honning til en køling saltvand.
Jeg råder dig til at forberede syltede kål i stort rustfrit stål, emaljeret, porcelæn eller glas. Sæt hakket kål i en gryde.
Ginger rodskraber. Vi renser hvidløg fra skallen. Vi skærer peber, rengør fra frøene. Skær hvidløg og ingefær med tynde skiver, chili -ringe.
Tilsæt hvidløg, chili og ingefær til kål. Vi skærer æblerne i store skiver, sender det til gryden efter krydderierne.
Klem saften fra citronen til grøntsagerne. Så at citronfrø ikke kommer ind i salaten, er det bedre at anstrenge saften gennem en sigte.
Rå roer rene fra skrælen. Shink roerne med tynde strimler, tilføj resten af grøntsagerne.
Puppet afkøles næsten til stuetemperatur, påfyldningen kan være lidt varm, men ikke varm.
Hæld fyldningen i en gryde med grøntsager. Bland ingredienserne grundigt, du kan. Hvis marinaden ikke er nok, kan du tilføje lidt koldt kogt eller filtreret vand.
Tryk på grøntsagerne med en plade eller tallerken, læg for eksempel belastningen, en liter krukke fyldt med vand.
Dæk gryden sammen med belastningen med et håndklæde. Vi forlader kålen ved stuetemperatur i 72 timer. Du har muligvis brug for lidt mere eller mindre tid, processen afhænger af temperaturen i rummet.
Efter tre dage overfører vi den hurtige syltede kål til krukker, lukker den tæt og fjerner den på et køligt sted. Jeg tager på den nederste hylde i køleskabet.
Om tre dage kan du spise kål, det er en utrolig velsmagende og sund salat. Behagelig appetit, knas med glæde!
Læs også en interessant artikel: Pannenkoeken met gehakt vlees.