Hjemmelavede pølser med løg og sød peber
saftige hjempølser med løg og sød peber yngel i en konventionel gryde eller grill i en gryde. Ranger -pølser uden tarme holdes godt i form, hvis de steger dem på bambusspyd eller på små spyd. I de østlige lande er Cubab så tilberedt-hakket hakket kød.
Forberedelse: 30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 343 kcal Squirrels: 15,6 g Fedt: 28,5 g Karbohydrater: 2,6 g
Ingredients af hjemmepølser med løg og sød peber
- 600 g hakket kød (oksekød, svinekød, boner);
- 50 g grønne løg;
- 50 g rød sød peber;
- 2 fed hvidløg;
- 1 pod af bitter peber;
- 60 ml koldt mineralvand;
- Paprika, rød og sort peber, salt;
- Vegetabilsk olie.
Method med at tilberede hjemmelavede pølser med løg og sød peber
Vi laver et hjem hakket kød eller bruger det færdige. Til hakket kød slibes vi i en kødkværn med en stor dyse på 250 g oksekød, 250 g svinekød og 100 g svinekødbacon, bland godt.
Klip fint fjerene af grønne løg, tilsæt kødet. Skær fjerene sammen og skyl godt for at være sikker på at slippe af med larverne af løgfluen, der elsker at slå sig ned i grønne fjer.
Bælgen af sød kødfuld peber skæres i halvdelen, fjern frøene, skylles og skæres i små terninger. Tilsæt hakket sød peber til andre ingredienser.
Vi passerer gennem pressen til hvidløgets nellik. Vi ælter bælgen af bitter peber, klipper halen, fjerner frøene. Klip peberen fint. Tilsæt hvidløg og bitter peber til hakket kød.
Hæld koldt mineralvand, og krydre det hakkede kød til pølser – salt, peber rød og sort peber efter smag. Du kan også tilføje en lille malet kanel og ingefærpulver, disse krydderier giver pølser den orientalske aroma. Hvis mineralvandet er salt, tilsættes derefter mindre salt til det hakkede kød!
Vi ælter det hakkede kød med dine hænder eller en mixer med en testdyse i flere minutter, som en dej. Det færdige hakket kød er ønskeligt, men det er ikke nødvendigt at sende en halv time til køleskabet.
Vi deler det hakkede kød til boligpølser i fire lige store dele, med en del tegner sig for 170-180 g, hvis det ønskes, reducerer delen.
Vi laver flade og smalle kager fra hakket kød, sætter bambusspyd før optaget i koldt vand i midten. Du skal blødgøre spydene, hvis du steger på kulene eller i ovnen, er det ikke nødvendigt at gøre dette for stegning i en gryde.
Læg en hakket kødkage med et spyd på håndfladen, danner en pølse og danner således de resterende tre pølser.
Jeg smører ikke gryden med olie, det er altid bedre at smøre et stykke kød, en kotelet eller, som i denne opskrift, pølse. Olieforbruget, og derfor er kalorieindholdet mindre. Hæld lidt raffineret vegetabilsk olie i håndfladen på din håndflade, smør pølser.
Vi opvarmer gryden med en tyk bund eller en gitterpande, læg pølser ud i en kort afstand fra hinanden. Steg i 5 minutter på hver side over høj varme.
Sluk for opvarmningen, lad pølsen hvile i 5 minutter, og du kan tjene på bordet.
Hjemmelavede pølser med løg og sød peber lækker med ketchup, bløde kager, friske grøntsager og syltede løg. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Wortelmuffins met nootmuskaat.