Gulerod muffins med muskatnød
duftende gulerodmuffins med muskatnød og orange for alt om alt har brug for lidt mere end en halv time. Cupcakes er så saftige og velsmagende, at du bare ikke kan forsinke ørerne!
Forberedelse:35 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 358 kcal Fedt: 16 g kulhydrater: 48 g
Ingredients af gulerod cupcakes med muskatnød
- 1 orange;
- 100 g mandler;
- 100 g gulerødder;
- 1 kyllingæg;
- 130 g sukker;
- 40 g olivenolie;
- 110 g hvedemel;
- 35 g semulina;
- 1 \ 3 muskatnød;
- 1 \ 2 tsk kanel;
- Mandelblade og sukkerpulver;
- En knivspids salt.
Method med at forberede gulerodmuffins med muskatnød
Orange grundigt sætter vi kogende vand i et halvt minut. Den skoldede orange vaskes grundigt og fjerner det tynde lag af orange zest fra det. Du skal omhyggeligt vaske appelsiner fra butikken eller fra markedet. Frugter, der er samlet i deres egen have i en sådan behandling, har muligvis ikke brug for. Slib den orange orange zest med en kniv i små krummer.
Mandler eller andre nødder, vi tørrer i flere minutter i ovnen eller i en tør gryde. Afkøles og hugger i små krumme med en rullepin eller madkombiner. Tilsæt valnøddekrummer til skålen til den orange zest.
Rå gulerødder gnider på et stort riv. Sæt revne gulerødder i en skål.
Bryde et stort kyllingæg.
Hæld sukker sand for at afbalancere sødmen, tilsæt en knivspids fint salt.
Fra halvdelen af appelsinen skal du klemme saften. Vi renser flere orange lobuler af hvid hud. Tilsæt appelsinsaft, orange skiver til skålen og hæld neutral olivenolie (uden lugt). Bland ingredienserne grundigt, lad det være i et par minutter for at smelte korn med granuleret sukker
Hæld hvedemel, semulina og bagepulverdej. I princippet kan du kun gøre mel. Semolina giver dog dejen behagelig løsning og føles ikke i færdige kager.
Hæld jorden kanel og gnid muskatnød på et fint riv. Smagen og den unikke aroma af kager giver kun revet muskatnød. Oftest mister klar -malet jordkrydderi en stærk ånd.
Ælte dejen godt, lad ham slappe af i 10-15 minutter ved stuetemperatur. I mellemtiden opvarmes varmeskabet til 180 grader Celsius.
Vi lægger 80-100 g dej i papirforme afhængigt af formens størrelse. Vi indsætter papirforme med dej i metalceller. Så cupcakes bager godt, koger ikke og klæber ikke til væggene i formen. Ja, og hjemmelavede muffins i papirforme ser ganske præsentative ud
Drys cupcakes med mandelblade.
Sæt muffinserne i et varmeskab opvarmet til den ønskede temperatur (180 Celsius). Vi bager i 25 minutter. Du kan tjekke beredskabet med en træ -tandstikker, hvis der ikke er krumme dejen, er muffinserne bagt og klar.
Cool gulerod muffins med muskatnød på en grill og drys med sukkerpulver.
Server til te eller kaffe, meget velsmagende med vaniljeis eller pisket fløde. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Appetiserende auberginekaviaar zonder sterilisatie en zonder koken. Stap -By -stap Recept met foto.