Gulerod muffins med karamelcreme
Inkomponerer velsmagende gulerodsmuffins med karamelcreme, dekoreret med bitter chokolade. En simpel dessert til te, som er let at lave mad på mindre end en time.
Forberedelse:45 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 383,6 kcal egern: 5,2 g: 16,3 g kulhydrater: 53,2 g
Ingredients til testen af gulerod cupcakes
- 100 g gulerødder;
- 1 kyllingæg;
- 30 g creme fraiche;
- 100 g lille hvidt sukker;
- 40 g vegetabilsk olie;
- 120 g hvedemel;
- 2/3 teskefuld dejbagepulver;
- Vaniljepulver efter smag;
- Nutmeg, krydderier til græskarpai.
Ingredients til karamelcreme
- 100 g creme fraiche 26% og højere;
- 100 g kogt kondenseret mælk;
- Gorky chokolade.
Method med at forberede gulerod cupcakes med karamelcreme
Du kan koge dejen til cupcakes manuelt eller blande i køkkenet mejetærsker, idet du skiftes med at indlæse ingredienserne i skålen. I denne opskrift skal du forberede dejen uden elektriske enheder. Bland creme fraiche med kyllingæg med en visp.
Hæld lille hvidt sukker. Slå ingredienserne i flere minutter, indtil sukkerets korn smelter.
Hæld en raffineret vegetabilsk olie uden lugt i en skål. Enhver vegetabilsk olie er egnet, hvis det ønskes, kan du erstatte med smeltet fløde eller margarine.
Gnid de oprensede gulerødder på et groft riv. Tilsæt revede gulerødder til flydende ingredienser, bland.
Bland hvedemel separat med bagepulver og vaniljepulver. Tilsæt tørre ingredienser til væske, bland med en visp eller ske.
Vi krydrer dejen. Hæld en halv teskefuld af en tør blanding af krydderier til en græskarpai. På en fin rivende gnider vi Nuttrack, tilføj en knivspids med revet muskel til dejen.
Vi hælder den samme mængde dej i papirforme og fylder formene med 2 \ 3 volumener. Vi indsætter papirforme i metal, tager på en bageplade. Metalforme vil hjælpe cupcakes med at bage bedre og ikke pickle, hvilket er især vigtigt for en gasovn.
Opvarm ovnen til en temperatur på 180 grader Celsius. Vi lægger en bageplade med cupcakes i en opvarmet ovn. Vi bager i 18-20 minutter. Bagningstid afhænger af størrelsen på muffins og pladens egenskaber. Tid kan afvige lidt fra den opskrift, der er angivet i opskriften.
Vi tager cupcakes ud, cool til stuetemperatur. Pisk en kogt kondenseret mælk og fedt creme fra creme i flere minutter, hvis det ønskes, tilsæt vaniljeekstrakt. Indsæt en figur tip i konfekturen, overfør den færdige fløde til en konfekturpose.
Vi pynter de afkølede muffins med karamelcreme. 20-25 g fløde er nok til en cupcake.
på et fint river tre bitter chokolade, der let klæber til cremen. Før servering, skal du forlade gulerodmuffins med karamelcreme i køleskabet. Nyd appetit!
pletter til græskarkage er en blanding af krydderier, der bruges til aromte græskar tærter, græskaret selv er ikke en del af krydderiet. Blandingen inkluderer typisk malet kanel og ingefærpulver i lige store aktier såvel som malet nelliker, duftende peber og muskatnød. Du kan tilberede en sådan blanding med dine egne hænder og brugt til madlavning af søde kager.
Læs også en interessant artikel: Gebakken aubergine met tomaten en cottage cheese.