Grønne tomater syltede med peberrod og hvidløg
En fremragende kold forretter – pikant, lidt skarp, stramme grønne tomater syltede med peberrod, chili peber og hvidløg. Grønne tomater er endnu mere velsmagende end røde, efter min mening er dette helt forskellige grøntsager. Fra røde tomater opnås fremragende ketchup, dåse uden hud er velegnet til saucer og supper, og de bedste snacks kommer ud af grønt!
Forberedelse:30 minutter Nummer: 3 l pr. 100 gram Kalorie: 16,5 kcal egern: 0,8 g Fedt: 0,18 g Karbohydrater: 3,31 g
Ingredients af grønne tomater syltede med peberrod og hvidløg
- 2 kg grønne tomater;
- 4-5 fed hvidløg;
- 1 stor pod chili peber;
- 30 g peberrod (lille smal rod).
Ingredients til saltvand
- 1 L vand;
- 40 g sukker;
- 20 g salt;
- 30 ml æble cider eddike;
- Senneps korn, sort peber;
- laurbærblad.
Method med tilberedning af grønne tomater syltede med peberrod og hvidløg
Små stærke grønne tomater uden synlig skade og pletter omhyggeligt med mit kolde vand.
Klip tomaterne i halvdelen, skær seglen nær stilken. Små tomater kan efterlades hele, bundet toppen med en tandstikker.
banker omhyggeligt med at drikke soda eller retter, skyl kogende vand. Sterilisering er ikke nødvendig. I forberedte banker skal du lægge tomaterne med nedskæringer. Vi fylder bankerne med tomater til skuldrene.
Hæld kogende vand i krukken, lad det være i flere minutter. Hæld vand fra tomater, hæld kogende vand igen, dæk emnerne med et håndklæde.
Klip hvidløgsfeddene fint. Roden til peberrodet er skrot, skåret i tynde cirkler. Klip chili -poden med ringe. Hvis peber er meget skarp, renser vi den fra frø.
Forbered saltvand. Hæld vand i en gryde. Hæld sukker og salt. Hæld sennepsfrø, sæt laurbærblade, tilsæt en teskefuld ærter med sort peber. Varme til kogning.
Eddike hældes i banker i lige store portioner. Hvis du pickle tomater i en tre -liter krukke, skal du hælde al eddike i krukken, hvis flere liter eller 750 g hver, så del i forhold.
I en kogende saltvand lægger vi hakket hvidløg, helvede og chili. Sammen opvarmer vi op til kogning og hælder straks den kogende saltvand i en krukke med tomater og eddike. Vi fylder krukken, så tomaterne er helt lukket af saltvand.
Vi skruer tæt på emnerne med kogte låg. Dernæst er der to måder at pasteurisere emnerne på. Den første metode er naturlig pasteurisering. Inverterede varme emner indpakkes straks i et tæppe eller tæppe. Vi forlader i varme, indtil vi er helt afkølet. Afhængig af mængden af dåser, deres mængde og temperatur i rummet, har dette brug for fra flere timer til en dag. Vi fjerner de afkølede emner til opbevaring i en kold kælder.
En anden metode til pasteurisering i gryden. I en bred beholder til sterilisering skal du sætte et trælitter, lægge dåser på risten, fyld med varmt vand. Vi varmer op til 85 grader Celsius (et køkkentermometer til at hjælpe dig). Vi pasteuriserer liter krukker i 15 minutter, tager den af med tænger, vend den på hovedet, cool. Opbevares på et cool sted.
Behagelig appetit og fuld af pantries til vinteren!
Læs også en interessant artikel: Ontbijt in 10 minuten: Cream-Salad van Crab Sticks.