Græsk Musaka eller “Shepherd’s Dish”
Græsk køkken er velsmagende og forskelligartet. Ved tilberedning af retter bruger grækerne kød, alle slags grøntsager og oste samt lækre saucer og krydderier. Jeg foreslår opmærksomheden fra opskriften på den græske traditionelle skål “Musaka”. På en anden måde kaldes det “Shepherd Dish”.
Forberedelse:35 minutter Forberedelse:45 minutter nummer: 5 portioner til en del calorianness: 830 kcal egern: 45 g Fedt: 64 g Carbohydrates: 40 g
Ingredients til græsk Musaki eller “Shepherd Dish”
- 500 g svinekød eller oksekød hakket kød;
- Flere stykker løg;
- 2/3 kopper tomatsaft eller revne tomater;
- 5-6 fed hvidløg;
- 4-7 stykker kartofler;
- 2-4 stykker aubergine;
- 500 g ost eller fetaost;
- 100 g smørolie (medium fedtindhold);
- Cirka 2 spiseskefulde hvedemel;
- 1/2 liter pasteuriseret mælk;
- 2 stykker kyllingæg;
- Salt kok, malet sort peber, krydderier (efter valg).
Method med at forberede græsk Musaki eller “Shepherd Dish”
Den første fase – forberedelse af hakket kød
Hakk alle løg og hvidløg fint. Steg løgen i en gryde til en delikat gylden farve. Tilsæt tomatsaft eller duffed tomater uden en skræl til buen. Fortsæt med at slukke løg med en tomat i 3-4 minutter. Hæld finhakket hvidløg der. Tilsæt hakket kød. Bland derefter alt godt. Indløs for at forsvinde saften. I slutningen skal du salt, tilføje malet peber og krydderier efter smag.
The Second Stage er en yngel grøntsager, forberedelse af ost
Rengør kartoflerne, vask og skåret i små ovaler. Tykkelsen er ikke mere end 0,5 centimeter. Skyl, tør auberginen og hugge med plader. Tykkelsen er ikke mere end 0,7 centimeter. Steg kartoflerne i 2-3 minutter i varm vegetabilsk olie. Sæt på en plade. Steg aubergine i olie indtil gennemsnitlig blødhed. Sæt på et serviet (så glasset er overskydende olie). Riv ost eller en burdock på et groft riv.
Den tredje fase er fremstilling af sauce
Smelt smøret i en lille beholder med en anti -stick coating. Tilsæt mel til smeltet olie. Rør grundigt. Reducer brænderens temperatur ved minimum. Hæld gradvist kold mælk i blandingen under omrøring med en ske. Når sausen tykner, skal du fjerne den fra varmen og salt den. Fedt nok. Tilsæt derefter 2 æg til det. Rør indtil en homogen tilstand.
fjerde fase – layout
Til bagning kan du tage enhver form med høje sider. Læg auberginepladerne med det første lag, derefter kartofler og hakket kød. Vegetabilske lag kan tilsættes lidt. Alle fyldes med et tæt lag revet ost eller fetaost. Hæld saucen på toppen af osten og distribuer jævnt på overfladen.
femte fase – bagning
Bag skålen ved en temperatur på 180 ° C – 190 ° C Tilberedningstid i 30-35 minutter (indtil skorpen vises på overfladen). Kog ikke Musaku øverst i ovnen. Det er optimalt at bage i midten. Afkøles Musaku lidt før servering.
Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Halloween Dessert is een pompoencake met glazuur. Stap -By -stap Recept met foto.