Fransk kød med creme fraiche og ost
Den populære opskrift på bagt kød, der sammen med en sild under pelsfrakken og salaten regelmæssigt optrådte i den festlige menu i 70’erne og 80’erne. Frantsuzian kød har sandsynligvis intet at gøre med Frankrig. Opskriften var bestemt ikke den franske opfandt, men navnet slog rod, og mange blev forelsket i opskriften: slået, løg, ost og krydderier, mayonnaise på toppen, alt er i ovnen.
Traditionelt fransk kød blev bagt med mayonnaise. Hvis der er et ønske om at reducere kalorieindhold, så prøv creme fraiche og ost, det er også meget velsmagende. I denne opskrift klipper klipning fra lavt -fedt svinekød og maasdam ost. Udskæringen viste sig at være delikat, slet ikke tør, og provencaliske urter gav stadig skålen en fransk note.
Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 874 kcal Squirrels: 124 g Fedt: 39,5 g Karbohydrater: 3,1 g
Meat ingredienser på fransk med creme fraiche og ost
- 600 g lavt -fede svinekød;
- 100 g løg;
- 50 g ost “Masdam”;
- 50 g creme fraiche;
- 1 teskefuld malet sød paprika og en blanding af provencalske urter;
- 2 fed hvidløg;
- 1/2 Chili -peber (valgfrit);
- Olivenolie;
- Hvid tør vin;
- Salt og malet sort peber.
Method med madlavningskød på fransk med creme fraiche og ost
skærer filmene, fedt med svineklipning. Skær kødet med skiver med en tykkelse på en og en halv centimeter. Vi lægger kødet på brættet og slog let af med en hammer. Det er ikke nødvendigt at slå subtilt, kun for at slå ned.
Læg svinekødet i bagepladen. Vi klemmer to fed hvidløg gennem hvidløgspressen. Hæld en teskefuld uden en bakke med jorden sød paprika og en tør blanding af provencaliske urter. Salt efter smag. Hæld 2-3 spsk olivenolie. Bland kødet med krydderier direkte i form. Vi lægger brikkerne i et lag og efterlader et lille frit mellemrum mellem dem.
løg skåret i store skiver eller tykke ringe. Vi renser halvdelen af chili -pod fra frøene, slib. Vi lægger løg og chili på kød. Hvis du ikke kan lide krydret mad eller tilberede frokost til en familie med børn, skal du ikke tilføje chili.
På løgen spreder vi den tykke creme fraiche, spredt med et tyndt lag.
På en fin rivende gnider vi osten “Maasdam”, kan du desuden tilføje lidt revet parmesan til den for at forbedre en pikant smag.
Hæld et halvt glas hvid tør vin i formen. Vi dækker formen på bagepapir og efterlader et hul til dampens output. Ovnen opvarmes til 165 grader Celsius. Vi lægger formen i en varm ovn. Vi bager i 50 minutter og fjerner derefter papiret. Vi øger opvarmningen af ovnen til 200 grader Celsius. Vi bringer skålen til parathed i cirka 10 minutter. I slutningen af madlavningen kan du tænde grillen i et par minutter for at bage osten, indtil den er gylden skorpe. Madlavningstiden afhænger af kvaliteten af kødet, det kan tage lidt mere tid.
Franzuza kød serveres på et bord med kogte kartofler eller kartoffelpuré. Frisk grøntsagssalat, frisk brød og aromatiske urter vil med succes supplere skålen. Sådan kød kan tilberedes til søndagsmiddag og til et festligt bord. Behagelig appetit!
Læs også en interessant artikel: Vegetarische soep met koolhelder en courgette.