Forretningssalae med hvidløg og chili
En stor kold forretter til elskere af salt bryst er et sandwichfedt med hvidløg og chili. Du kan hente smult til denne opskrift derhjemme eller bruge den færdige salt smart.
Forberedelse: 7 dage Madlavning: 15 minutter Nummer: 820 g pr. 100 gram Calorianness: 145,8 kcal egern: 14 g Fedt: 13 g Carbohydrates: 1,95 g
Ingredients af sandwich fedt med hvidløg og chili
- 700 g svinekød bryster med hud;
- 65 g stort havsalt uden tilsætningsstoffer;
- Hvis det ønskes, 4 g nitritsalt (0,4-0,6% nitritindhold);
- 4 fedt af hvidløg;
- 4 tørret chili -peber;
- 40 g persille.
Method med at tilberede sandwichfedt med hvidløg og chili
Skiferbaseret fedt kan tilberedes ud fra klar -lavet salt fedt, men jeg anbefaler, at du spyt brystet derhjemme på en tør måde, det er utroligt enkelt. Vælg en bryst med tynde kødlag på huden. Skær i strimler 2-3 centimeter bred. Huden skrabes med en kniv. Skyl brystet med koldt vand og tør det med et papirhåndklæde.
Mål den krævede mængde stort havsalt uden tilsætningsstoffer, du kan bruge bordsalt, men det vil være velsmagende med havet. Det er vigtigt, at saltet ikke er iodiseret.
Drys de forberedte stykker af bryst med salt, rulle svinden i salt fra alle fire sider.
Således ruller vi hele brystet i salt og lægger i en plastbeholder, trykker stykkerne tæt på hinanden. Luk beholderen med et låg. Vi forlader 24 timer ved stuetemperatur (20-22 grader Celsius).
Efter 24 timer skal du omarrangere beholderen i køleskabet. I køleskabet forlader vi svinden i 7-10 dage.
Skær huden fra salt fedt. Skær den salte bryst i små stykker.
Du kan forberede flere typer sandwichfedt, hver del med en særlig smag. I denne opskrift, persille, hvidløg og chili. Ved bælterne af chili afskærer vi halerne, ryst frøene. Rengør hvidløg, fint skåret en lille flok persille.
Kold smult, hvidløg, chili og persille passerer gennem en kødslibemaskine. På dette trin kan du tilføje nitritsalt på dette trin. Dette er ikke nødvendigt, hvis du ikke skal opbevare sandwich -smult i lang tid, men det vil ikke skade at sikre. Undersøg nitrit salt -etiket forsigtigt, % nitritindholdet er anderledes. Producenten angiver altid, hvor mange gram nitrit salt pr. 1 kg kød/fedt skal tages.
Vi ælter smult med krydderier godt. Vi åbner et stykke tæt madfilm, lægger en sandwich -smult på kanten. Vi vrider bundtet i flere lag af madfilmen, binder enderne. Vi renser sandwich i fryseren i flere timer, bedre for en dag. Efter dagen, når fedtet fryser, kan du overføre det til køleskabet.
Skær et stykke rugbrød af, en lækker bøn og grøn bjælke på toppen. Behagelig appetit!
Ud over en kombination af persille, smult, chili anbefaler jeg, at du prøver sådanne krydderi -kombinationer :
- Knust caraway -frø, sort peber, hvidløg;
- Hvidløg og tørret dild;
- Chili -peber, rød peber, mejslet koriander;
- Røget sød paprika og malet rød peber-lignende en bryst i Venger.
Læs også en interessant artikel: Lenten stoofpot met bonen.