Fløde fiskesuppe med kødboller
Delikat og fløde fiskesuppe med kødboller tilberedes ud fra torsk eller hek. En sådan suppe vil appellere til både voksne og børn! Dette er en let skål, da der praktisk talt ikke er fedt i fiskesuppe, er den velegnet til en diætmenu.
Forberedelse:50 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 195 kcal Squirrels: 17,5 g Fedt: 7,5 g kulhydrater: 16,7 g
Ingredients af fløde fiskesuppe med kødboller
- 1 L fiskebuljong;
- 80 g løg;
- 150 g selleri;
- 120 g kartofler;
- 80 g gulerødder;
- 30 g persille;
- 35 g havregryn;
- 200 g fisk Minut;
- 1 \ 2 kyllingæg;
- Salt, sort jorden peber.
Method med tilberedning af fløde fiskesuppe med kødboller
Sådan tilberedes en rig fiskbuljong: Vi sætter rygge, hoveder, finner og ikke -inforitære stykker af hvidt havfisk, for eksempel torsk i en gryde. Tilsæt løg, rødder og persille, flere stilke af selleri. Vi lægger 3-4 laurbærblade, hæld 2 liter koldt vand. Vi opvarmer op og koger og koger over en time med en kontinuerlig langsom kogning over en time. Vi filtrerer den færdige bouillon. Bouillon kan fryses, den opbevares i fryseren i lang tid.
Fint skårne løg. Stænglerne af selleri rengøres fra fibrene, skåret i terninger. Vi sender løg og selleri til en suppepande.
Tilføj kartofler hakket i små terninger.
Gnid gulerødderne på et stort grøntsager og tilsæt revede gulerødder til resten af ingredienserne.
Hæld fiskebuljong, i min opskrift er bouillon ikke salt, jeg salt suppe helt i slutningen af madlavningen.
Finlyhak en flok persille, del de grønne i halvdelen. Sæt halvdelen af den hakkede persille i en gryde, de resterende vil gå ind i kødbollerne.
Hæld hurtigt -kog havregryn.
Opvarm op til kogning. Vi forbereder os på 35-40 minutter på en blød ild og lukker gryden med et låg. For fløde suppe skal grøntsager koges godt.
Slå den færdige suppe med en nedsænkbar blender til en fløde tilstand. På dette tidspunkt salt vi suppen efter din smag.
Forberedelse af kødboller. Vi bryder kyllingæget i en skål, bland med en gaffel. For at kølet fisk hakket kød, tilsættes et halvt pisket æg, hakkede greener af persille. Salt og peber malet sort peber efter smag. Bland grundigt. Hvis det hakkede kød viser sig at være for flydende, kan du tilføje en spiseskefuld semulina eller små brødmuler til det.
Vi skulpturerer små kødboller fra hakket kød, så de ikke holder sig til hænderne og brættet, smør overfladen med vegetabilsk olie. Vi opvarmer suppen igen kogt, kaster kødboller i den kogende suppe. Vi reducerer opvarmningen til et minimum og forbereder os på en stille varme, indtil kødbollerne kommer til overfladen. Hvis der er en stærk kogning, kan delikate kødboller falde fra hinanden, så følg processen.
Hæld flødefisksuppe i en plade, spred kødbollerne. Peber malet sort peber og server varmt på bordet. Behagelig appetit!
Råd! Når du koger fiskekød fra en hel fisk, skal du fjerne huden fra det. Det er sammen med fiskekrester kan sættes i bouillon. Og forresten, glem ikke at udtrække gæller fra et fiskehoved, dette er vigtigt!
Læs også en interessant artikel: Een geurige taart van bladerdeeg met cottage -kaas, appel en kaneel. Stap -By -stap Recept met foto.