Fiskesalat med laks og ansjos i tartlets
En snack i tartlets er en lækker fiskesalat med laks og ansjos. Fantastisk idé til en buffet. I små tartlets et par bid, dekoreret med urter, ser salaten meget præsentabel ud, udover utroligt velsmagende. Forretter tilberedes let og hurtigt. I tartlets skal du lægge dig ud, før du serverer, så kurve forbliver sprøde. Til madlavning er kogt, bagt laks eller fisk dåse mad egnet.
Forberedelse:20 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 690 kcal egern: 47 g: 46 g kulhydrater: 6 g
Fish salatingredienser med laks og ansjos
- 140 g kogt eller bagt laks (kan dåse mad);
- 2 Anchovy filet;
- 1 lille løg;
- 2 kyllingæg kogt hårdt;
- 30 g flødeost;
- 30 g mayonnaise;
- En lille flok dild;
- Olivenolie og smør, salt, malet sort peber.
Ingredients til servering
- 12 tartlets;
- Skiver frisk agurk;
- Dillgrene.
Method med at tilberede en fiskesalat med laks og ansjos
løg skærer meget fint. Smør gryden med olivenolie, læg en spiseskefuld fløde. Kast finhakkede løg i den smeltede olie, drys med salt og peber. Steg løgen i 7-8 minutter på moderat varme, kølig til stuetemperatur. Løg behøver ikke at stege til brune chips, i salaten er det ikke passende.
Lakse ælt med en gaffel, vælg synlige knogler. Dåse lyserød laks er også velegnet til denne opskrift.
Tilsæt en afkølet stegt løg til laksen. Salatprodukter skal være ved stuetemperatur, bland ikke varme ingredienser!
Vi skærer ansjosfilet fint. Tilsæt de hakkede ansjosfilet til salaten, bland grundigt med laks og løg.
Kog æggene skruet: Hæld koldt vand, opvarm op, lad det være i varmt vand i 10 minutter. Kyllingæg, der er kogt på denne måde, vil være velsmagende, æggeblommen vil bevare gult, proteinet vil ikke blive fordøjet og hårdt. Slib kogte æg på ryster eller hugg fint, tilsæt resten af ingredienserne.
Dild er hugget fint, tilføj til salaten.
Tilsæt blød flødeost og mayonnaise. Cottage Cheese eller Cream-Chiz er ideel til fisk.
Bland salaten grundigt. Hvis du kan lide en homogen pasta, kan du slibe ingredienserne i en blender indtil en fløde tilstand. Overfør derefter massen til en kulinarisk taske med en dyse og læg en smuk “fiskecreme” i form af roser.
For en del har du brug for ca. 30 g salat, dette er en spiseskefuld med et lille lysbillede. Så at alle portioner kommer ud af det samme, brug køkkenvægte.
Udfyld tartlets med salat, læg på en bakke eller på en skål.
Vi samler 12 små buketter lavet af dild. Brug en smal kniv til at indsætte buketter i salaten.
Frisk agurk skåret med meget tynde skiver. Tilsæt skiver af agurk ovenfra som en smykke, peber med malet sort peber og server en snack på bordet. Behagelig appetit!
Hvis du laver mad til et stort firma, skal du bruge en række grøntsager, der adskiller sig i farve til at dekorere. For eksempel kan en anden batch af tartlets dekoreres med rød sød peber og kaviar.