Erange Mannik på serum
Semicircle -semolina eller Orange Mannik med en sprød skorpe – en lækker orange pie, du har ikke prøvet dette endnu!
Forberedelse:1 time 30 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 343 kcal Squirrels: 8 g Fedt: 8 g Karbohydrater: 60 g
Ingredients af orange mannik på serum
- 300 g mælkeserum;
- 1 Orange (140-160 g);
- 2 kyllingæg;
- 40 g rapsolie;
- 230 g sukker;
- 180 g semulina;
- 120 g hvedemel;
- 1 teskefuld bagepulver;
- 1 teskefuld bagepulver;
- Orange ekstrakt efter vilje;
- Salt, mandelblade;
- Majspolent og smør til formularen.
Method med at forberede en orange mannik på serum
Orange grundigt sætter vi kogende vand i 1-2 minutter. Skyl derefter igen godt med rindende vand. Skær orange med terninger sammen med skrælen, vælg knogler.
Hæld mælkeserum i en orange skål. Jeg laver hjemmelavet cottage cheese, så der er ikke mangel på serum, jeg må opfinde opskrifter, hvor jeg skal vedhæfte det. Grundlæggende går serumet i bagning. Der opnås stort rugbrød. I princippet kan alle tærter og pandekager i den opskrift, der er til stede, for eksempel Kefir tilberedes på serum. Dette er dog “fattigt”, men stadig gæret mælkeprodukt
Vi bryder to kyllingæg, hæld en knivspids salt til balance mellem sød-syre-salt.
Hæld rapsolie i en skål. Denne vegetabilske olie er ideel til bagning, ingen lugt, neutral smag.
Med en nedsænkbar blender skal du hugge flydende ingredienser indtil en homogen tilstand.
Hæld sukker, bland, så sukkeret smelter. Hvis det ønskes, tilsættes en orange ekstrakt, det vil forbedre citrussmagen af bagning
Hæld semulje.
Hæld mel, soda og bagepulver. Vi ælter dejen godt, indtil klumper er spredt. På dette tidspunkt kan du igen anvende en nedsænket blender, med dens hjælp er det let at opnå en ideel homogen konsistens.
Forlad dejen i 30-40 minutter ved stuetemperatur. I løbet af denne tid vil det blive tykkere, så semulina fungerer – det absorberer fugt fra dejen.
Vi smører rigeligt formen på 22-25 centimeter med et smør blødgjort ved stuetemperatur. Drys med majspolo, ryst over overskuddet af Migor. Indtil formularen er fyldt med dejen, holder vi den i køleskabet. En skorpe fra halvdelen er sprød og utroligt velsmagende
Hæld dejen i en forberedt form. Drys tærten med mandelblade.
Bag ovnen op til en temperatur på 180 grader Celsius. Vi sætter formen med testen på det gennemsnitlige niveau for den forvarmede ovn. Bagetid er 45-50 minutter, mens kagen bliver gylden. Jeg råder dig til at gennembore den højeste del af tærten med en træpind, hvis dejen ikke holder sig til den, er Mannik klar.
I cirka 10 minutter holder vi kagen i uniformen og overfører derefter til risten og helt cool.
Vi serverer en semulina -serum til dessert – utroligt velsmagende! Mannik opbevares perfekt i flere dage under hætten eller i køleskabet, skønt skorpen i dette tilfælde kun vil knuse den første dag. Behagelig appetit!