Enkel og lækker morgenmad – udstoppet avocado
En lækker og hurtig morgenmad – udstoppet avocado med kogt æg og cremet ostemasse. I dag begynder mange deres dag med avocado: Bowles, Toasts, forskellige salater og topings til sandwich. En masse vitaminer, sunde fedtstoffer, fiber og masse af forskellige sporstoffer gør avocado til helten i diætmenuen.
For opskriften er en moden, endda lidt overmoden frugt med lys papirmasse og tæt skræl uden skader egnet. Avocado -skræl er ikke spiselig, i opskriften bruges den som en salatskål.
Forberedelse:10 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 481 kcal Fedt: 42 g Carbohydrates: 17 g
Ingredients af udstoppet avocado
- 1 avocado;
- 1 kyllingæg;
- 2 spsk cremet cottage cheese;
- 1/2 spsk mayonnaise;
- 1/2 citroner;
- Salt, sort jorden peber.
Method med forberedelse af udstoppet avocado
Vi skærer den modne avokado i halvdelen, vi tager knoglen ud. Vi tager massen ud med en spiseskefuld og forlader den intakte kop fra skrælen.
Avocado kød skåret i små terninger og press straks saften fra halvdelen af citronen. Citronsaft tillader ikke massen at oxidere, den for at bevare lysegrøn farve. Efterlad en spiseskefuld hakket papirmasse til dekorering af skålen.
Kog kyllingæget i en svømmer. Cool, ren, adskilt æggeblommen fra proteinet. Skær ægproteinet i terninger, tilføj til avocadoen.
Tilsæt flødehytteost og mayonnaise. For en diætmenu skal du udskifte flødeosten med en blød, fedtfri hytteost og mayonnaise med en grim yoghurt med et fedtindhold på højst 2%.
Salt påfyldningen efter smag, peber sort peber, bland godt. Havsalt tilføjer fordelen til denne skål.
Fyld skrælen af avocado -fyldning, danner en lille by.
Kogt æggeblomme vi tørrer gennem en lille sigte eller gnider på rivet.
På den udstoppede avocado hæld en strimmel med revet æggeblomme, og læg derefter en strimmel af avocados grønne terninger. Således pynter vi begge halvdele af avocado.
Endnu en gang sprøjter vi alt med friskpresset citronsaft og hælder en dråbe olivenolie fra den første kolde spin. Drys med en knivspids med malet peber og server straks på bordet. Denne skål kan ikke koges i fremtiden, først før servering! God appetit! Den bedste morgenmad i verden på 10 minutter er klar, en masse fordele, et minimum af madlavningsomkostninger!
I verden er der mere end 400 sorter avocado, farven på massen og farven på skrælen er forskellige. Der er flere kriterier, der hjælper dig med at vælge en moden avocado. Hvis du vælger en grøn frugt, skal dens skræl være jævnt farvet uden tand og mørke pletter. Tilstedeværelsen af sidstnævnte antyder, at frugten er overmoden, og under skrælen vil den se uappetitlig ud.
En umoden frugt ved berøring, fast som en sten, kan du ikke forberede noget lækkert af dette. Du bliver nødt til at placere bachelor-avocado i en håndværkspose eller indpakke papir, forlade ved stuetemperatur og vente 3-4 dage. I øvrigt, hvis avocado stød, så er knoglen i en moden frugt, der er godt hørbar, da knoglen ruller inde.
Læs også en interessant artikel: Appetiserende auberginekaviaar zonder sterilisatie en zonder koken. Stap -By -stap Recept met foto.