Dumplings med kød
Nyttig frokost – dumplings med kød. Dejen til dumplings lavet af hele live -mel med olivenolie. Slæg oksekødfyldning med rødløg og basilikum. Sæson med yoghurt og urter, det vil være meget velsmagende!
Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 450 kcal egern: 16 g: 12 g kulhydrater: 57 g
Ingredients til testen
- 1 kyllingæg;
- 200 g hvedemel;
- 100 g hele -grænen hvedemel;
- 125 ml mælk;
- 15 ml olivenolie;
- 1 \ 2 teskefuld salt.
Ingredients til fyldning
- 200 g oksekød hakket kød;
- 1 leder af rødløg;
- Flere kviste af lilla basilikum;
- 1 \ 2 teskefuld bære til kød;
- Salt efter smag;
- Olivenolie, persille;
- creme fraiche eller yoghurt;
- Kinza og Chile til foder.
Method med madlavning af dumplings med kød
Forberedelse af dejen. Vi bryder kyllingæget i en skål, hæld en knivspids med lille salt.
Pisk ægget med salt, hæld olivenolie. Til dejen kan du bruge enhver vegetabilsk olie – raps, solsikke, majs.
Hæld kold mælk, slå flydende ingredienser med en visp, indtil den er glat.
Hæld almindelig hvede og fuldkorn hvede mel.
Læg dejen på skrivebordet drysset med mel. Vi ælter, indtil det holder op med at holde sig til hænderne. Hvis dejen er for blød, kan du tilføje lidt mere mel. Vi pakker den færdige dej ind i en film og lader hvile i en halv time. Dejen indpakket i film kan opbevares i køleskabet i flere dage i fryseren i cirka en måned eller endda længere.
Vi foretager fyldet. Rivløg, tilføj til det afkølede oksekød hakket kød.
Klip den fint lilla basilikum. Tilsæt bære krydderier til kød til det hakkede kød, salt efter smag. Bland påfyldningen grundigt. Vi renser køleskabet i et stykke tid.
Drys skrivebordet med fuldkornsmel. Vi spreder dejen og ruller ud med en rullepin i en tynd kage. Vi skar cirkler med en diameter på 9-11 centimeter fra dejen med en metaludgravning eller stort glas tyndt glas, forbered store dumplings.
På kanten af dejcirklen lægger vi ca. 20 g af påfyldningen, dækker fyldningen med et gratis stykke dej. Vi fastgør kanterne, så det gør en halvmåneformede dumplings.
Vi opvarmer to liter vand i kogning, salt. I kogende vand skal du lægge dumplings i små portioner. Efter at dumplings dukker op, reducerer vi opvarmningen. Vi forbereder os på 12 minutter på en blød ild. Vi får en slidsede ske, indlæser den næste batch.
Vi lægger dumplings på en tallerken, smør med olivenolie af koldt tryk på den ekstra jomfruelige sort, olivenolie er let at bitter.
Vandboller med creme fraiche eller græsk yoghurt, drys med finhakket persille og koriander. Til piquancy og sværhedsgrad, tilsættes et par flare -ringe. Vi tjener straks på bordet. Behagelig appetit.
Dumplings forberedt i henhold til denne opskrift kan lagt ud på brættet, der er drysset med mel, frosset. Overfør derefter til posen og opbevares i fryseren, en god idé til en nyttig hjemmemiddag for fremtiden.