Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto
Den dovne sild under pelsfrakken er en kold forretter fra Ivasi Herring. Vegetabilsk salat med Iwasi baseret på en klassisk sild under en pelsfrakke er meget let tilberedt. Vi koger grøntsagerne til denne opskrift på forhånd og kølige til stuetemperatur. Bland varme fødevarer med sild smagløs!
Faktisk er Ivasi slet ikke en sild. “Ivasi Herring” er handelsnavnet for Far Eastern Sardina. Navnet optrådte på grund af den eksterne lighed af fisken med den sædvanlige sild, derudover oversættes Ivasi af japansk- “sardine”. Dette er en lille fisk, men meget fedt, sund og velsmagende, den henviser til lederne i indholdet af omega-3 umættede fedtsyrer.
Jeg råder dig til at bemærke denne enkle snack i den kulinariske bog som en snack fra kategorien “Gæster på tærsklen”, medmindre du selvfølgelig har kogt grøntsager. Selvom der i vores tid ikke er nogen problemer med dette, er der i nogen hypermarked allerede svejset, renset og pakket kartofler, gulerødder og roer.
- Forberedelsestid: 25 minutter
- Antal portioner: 4
Ingredients til en doven sild under en pelsfrakke
- 2 landsbyer i IVASI;
- 1 kartoffel;
- 1 gulerødder;
- 1 Beets;
- 30 g løg af pare;
- 2 kyllingæg;
- Bunch of Dill;
- 120 g mayonnaise;
- Dill og frosset tranebær til dekoration.
Method med at forberede en doven sild under en pelsfrakke
Vi renser Iwashi. Vi foretager et snit på maven, fjerner indersiden, skærer derefter hovedet og halen af, fjern huden.
Vi adskiller ryggen fra fileten, trækker små knogler ud.
Skær fisken med små terninger, læg en salatskål i.
Den lette del af løgnens stamme skæres i tynde ringe. Vi forlader lidt løg for at dekorere salaten, tilsæt resten af den hakkede rivning til fisken.
Vi koger de skruede kyllingæg, køler, adskiller proteinerne fra æggeblommerne. Vi skærer proteinerne fint, lægger i en salatskål.
Derefter tilsættes kogte gulerødder hakket med små terninger.
Vi skærer også kartoflerne med terninger, sender den til salatskålen efter gulerødderne. Det tilrådes at skære alle de kogte grøntsager på samme måde.
Klip med terninger, tilføj resten af ingredienserne.
Finhak en flok frisk dild og krydre salaten – Tilsæt hakket dild, mayonnaise, salt og sort peber efter smag.
Vi blander ingredienserne grundigt. I øvrigt kan mayonnaise fortyndes med creme fraiche og en teskefuld af en spisestue af sennep.
Sæt en kulinarisk ring på en plade, fyld den med en salat tæt, tamp den, så produkterne ikke smuldrer.
æggeblommer gnider på lille rivende, drys appetitvækst med revne æggeblommer.
Yolken er altid bedre at bruge til at dekorere snacks, for det første er det smukt, og for det andet ser ingredienserne i salaten bedre ud uden æggeblomme.
Vi dekorerer den dovne sild under en pelsfrakke med ringe af en løg af en frosset tranebær og kviste af frisk dild. Vi renser snack i køleskabet i 20-30 minutter. Før servering skal du fjerne den kulinariske ring. Behagelig appetit.
“Village of Ivasi” sammen med Olivier, en sprat i tomatsauce og mange andre produkter blev et symbol på den sovjetiske æra i firserne.
Husk Leonid Filatov:
“Hvad Grand spørger ikke –
Han, som en røv, “S” og “S”,
Nå, alt ligger
Ivasi Herring!