Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Coconut Cake “Kitien” – Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Kokosnødkage med delikat oliecreme og pisket fløde er en rigtig godbit. Jeg forberedte denne kage på grundlag af en traditionel tysk kokosnødkage – Kitina. Kokosnødkage “Kitin” til at bage enkelt og hurtigt. Den færdige kage er imprægneret med fedtcreme, så kagen på sin basis viser sig at være våd og meget velsmagende.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

I denne dessert er kokosnødden overalt – i en kiks, i en fløde, selv til den slagne fløde, tilføjede jeg et par dråber kokosnødekstrakt. Generelt viste det sig bare paradis glæde og endnu mere velsmagende!

  • Forberedelsestid: 2 timer
  • Antal portioner: 10

Ingredients til kokosnødkage “kitien”

For test:

  • 100 g smør;
  • 220 g sukker;
  • 2 kyllingæg;
  • 200 ml usødet yoghurt;
  • 50 g semulina;
  • 160 g hvedemel;
  • 8 g ​​bagepulver;
  • 130 g kokosnødder;
  • 230 ml 20%fløde.

For fløde:

  • 200 g smør;
  • 70 g sukkerpulver;
  • 80 g kokosnødder.

For dekoration:

  • 250 ml af 33%creme;
  • 30 g sukkerpulver;
  • Kokosnødekstrakt;
  • Sprinkning af konfektur;
  • Kakao.

Method med forberedelse til kokosnødkage “Kitien”

Sæt det blødgjorte smør i en skål, hæld lille hvidt sukker. Slå olie med sukker.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

En efter en introducerer vi friske kyllingæg, slå ingredienserne, indtil du får en storslået masse.

Tilsæt unsweetherite yoghurt ved stuetemperatur. Du kan varme yoghurt lidt ved at lægge en flaske i en gryde med varmt vand.

Hæld semulina, hvedemel og bagepulver af dejen.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto
Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto
Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Bland ingredienserne grundigt for at fremstille en homogen dej uden klumper.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Smør formularen med anti -stick -belægning med smør, drys med mel, spred dejen, drys med kokosnød på toppen. Du kan blande chips med flere spiseskefulde sukker, men dette er ikke nødvendigt, da cremen vil være sød.

Vi lægger formen i et stegeskab opvarmet til 170 grader, bag 35-40 minutter. Vi får den færdige kiks, straks vand med varm fløde. Cool i formularen.

Sæt den afkølede kiks på en skål.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto
Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto
Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Lav en fløde. Det blødgjorte smør (fedtindhold er 82 %) slå med en mixer i flere minutter. Tilsæt sukkerpulver i små portioner, indtil massen er frodig og lys.

Hvis du blander kølede produkter, kan smør blive til flager. Der er ikke noget galt med dette, hvis massen er lidt opvarmet i et vandbad, vil det igen blive glat.

Tilføj kokosnødder til den færdige fløde, bland forsigtigt.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Kold den afkølede kiks med fløde ovenfra og på siderne.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Side af kagen drysser vi med kakaopulver.

Til dekoration skal du slå fedtcreme med pulveriseret sukker og en dråbe kokosnødekstrakt. Vi belaster cremen på kagen, dekorerer med konfekture – multi -farvede hjerter.

Vi fjerner den færdige kokosnødkage “Kitin” i 1-2 timer i køleskabet.

Coconut Cake "Kitien" - Paradise Pleasure. Trin -by -trin -opskrift med foto

Til påfyldning af creme og køkken kan du bruge klar -lavet kokosnødchips, men frisk kokosnød er stadig bedre. En lille nød er lige nok til at tilberede denne lækre kokosnødkage. Behagelig appetit!