Cobb -salat eller en uprincippet salat med kylling og ruccola. Trin -by -trin -opskrift med foto
Cobb -salat er den såkaldte ikke -overførte salat, hvis ingredienser er lagt i striber på grøn salatblade og serveres med tankning. Det antages, at denne traditionelle amerikanske snack blev opfundet i en Hollywood -restaurant i begyndelsen af tredive i forrige århundrede. Legenden om skålens oprindelse ligner legenden om oprindelsen af Caesar -salaten. Påstået sent om aftenen havde kokken kun et bestemt sæt produkter, jeg ville have en bid. Kokken blandede produkterne, og det viste sig, hvad der skete … det vigtigste er, at det er meget velsmagende!
Cobba -opskrifter er mange. Efter min mening er dens vigtigste kvalitet, at alle kan bestille et sæt produkter til deres smag – en Cobb uden æg, en Cobb uden bue, en kobb uden bacon. I min opskrift, en kobb med kylling, ruccola og chili, kan jeg virkelig godt lide denne kombination. En lidt sur kjole fra yoghurt, paprika og olivenolie er perfekt til det.
- Forberedelsestid: 20 minutter
- Antal portioner: 2
Ingredients til cobb salat med kylling og ruccola
- 80 g ruccola;
- 200 g kyllingfilet;
- 50 g salatløg;
- 2 kogte æg;
- 1 avocado;
- ½ citron;
- 1 Chili -peber;
- 40 g parmesan;
- 10 ml balsamico eddike;
- Olivenolie, peber.
For tankning:
- 100 g græsk yoghurt;
- 20 ml olivenolie;
- ½ tsk røget paprika -pulver;
- Havsalt.
Method med at tilberede en Cobb -salat med kylling og ruccola
Skyl freshrugors, tør salattørreren, spray med olivenolie den første kolde spin og spredt på en stor plade med et jævnt lag. Jeg råder dig til at forberede en Cobb -salat.
Skær kyllingebrystfileten i tynde strimler, salt, peber, steg i raffineret olie i flere minutter, indtil de er gyldne. Vi lægger det stegte kød på et papirhåndklæde, så overskydende olie absorberes i papiret. Sæt kyllingefilet på en plade, læg kødet ud med en strimmel.
Skær hvid salatløg i tynde halvringe, drys med salt, vand med balsamicoeddik. Sæt en strimmel med syltede løg ved siden af kyllingen.
Vi renser de kogte hårde æg, gnider separat protein og æggeblomme på Grater. Sæt en strimmel protein på en plade.
Hæld en gul strimmel ved siden af ægprotein – revet æggeblom.
Vi renser avocadoen, skåret i små tynde skiver, vand med friskpresset citronsaft. Vi lægger en strimmel avocado på en plade.
Chili -pod rengøres af frøene, skåret i tynde strimler. Parmesan gnider på et lille riv. I en cirkel, drys med revet ost, i midten af pladen spreder vi en strimmel chili. Hvis du ikke kan lide skarp peber, skal du udskifte den med bulgarsk, eller som i den klassiske Cobba -opskrift, brug tomater.
Vi laver en tankning til en Cobb -salat – bland en skål med græsk yoghurt, høj -kvalitet olivenolie fra den første kolde klemme af den ekstra jomfruelige sort, tilsæt havsalt efter smag, hældt røget paprika -pulver, bland alt grundigt.
Cobb -salat med kylling og ruccola er klar. Server straks salaten på bordet. Jeg råder dig til at tanke til det separat i en sauce. Behagelig appetit!
Denne skål tilberedes umiddelbart før servering, stegt kylling kan erstattes med røget eller kogt kyllingebryst.