Borsch med ribben og unge rødbeder
Sommerborsch med ribben, unge rødbeder og rødbeder toppe. Fra rødbederens toppe kan du lave mad meget velsmagende. Det er velegnet til salater, du kan tilføje til omelet og bagning, som spinat. Hvad angår supper og Borscht, for at starte sommer er dette den bedste udskiftning af kål. Borsch viste sig at være rig, tyk, dele af suppen er nok til at fodre den sultne voksen. Let, velsmagende, sundt!
Forberedelse:1 time 30 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 381 kcal Squirrels: 14,2 g Fedt: 24,4 g Carbohydrates: 18 g
Ingredients af Borsch med ribben og unge rødbeder
- 600 g svinekød ribben;
- 150 g løg;
- 100 g gulerødder;
- 150 g tomater;
- 250 g kartofler;
- 300 g unge rødbeder med en top;
- rødder og krydderier til bouillon;
- Salt, sort peber, vegetabilsk olie.
Method med madlavning Borsch med ribben og unge rødbeder
Vi starter med ribben og bouillon – dette er grundlaget for vores Borsch. Vi skar fedt fra ribbenplader, klipper filmen. Vi lægger de forberedte ribben i gryden, hæld halvanden liter koldt vand. Tilføj rødder og krydderier: 2-3 teskefulde tørret persille med rødder, flere laurbærblade, ærter af sort og duftende peber. Du kan lægge en hel løg og et par hvidløgfedd. Glem bare ikke at få kogt løg og Lavrushka, når ribbenene bliver vågnet.
Opvarm op, salt efter smag. Fjern skalaen med en spaltet ske. Kog på en blød ild i 1 time, der dækker gryden med et låg.
Når ribbenene koges, tilsættes grøntsager. Afskåret fint løg. Læg de hakkede løg i en gryde med kogende bouillon. Det er ikke nødvendigt at få kød, stien fortsætter med at tilberede.
Klip gulerødderne med tynde strimler, send den hakkede gulerod til Borsh efter løgene.
Vi lægger tomaterne i små terninger i en gryde. Friske tomater eller konserverede i deres egne juice -tomater giver Borsch til ly surhed.
Skær kartofler skrællet fra den store skræl. Sæt hakkede kartofler i en gryde.
Efter kogning koges vi på en blød brand i 30 minutter, i løbet af denne periode koges kartoflerne og gulerødderne.
Forbered rødbeder. Klip stilkene og efterlader 4-5 centimeter. Vi lægger rødbeder med rester af stængler i koldt vand, skylles grundigt.
Klip roerne i halvdelen, det, der er større i fire dele. Hæld vegetabilsk olie i gryden, læg roerne. Dernæst kan du koge over lav varme på ovnen eller dække gryden med folie og bages i ovnen. Lille unge rødbeder vil være klar meget hurtigt, bogstaveligt talt på 15 minutter.
Vi skyller roeren grundigt, hugger med striber som kål. 5 minutter før den kogte borsch, tilsæt toppe til gryden.
I slutningen af madlavningen satte vi en stegt eller bagt ung roer i Borsch. Varm op i kog, fjern straks fra varmen. Salt og peber efter smag, lad det brygge lidt.
Hæld borsch, læg ribben i en plade. Vi krydrer med creme fraiche eller tyk yoghurt. Server varmt. Behagelig appetit!
Sæsonen af sommergrøntsager er kort, brug haven gaver så meget som muligt til at tilberede en lækker og nyttig frokost.
Læs også en interessant artikel: Lenten stoofpot met bonen.