Bor -afledte mel -vegetabilske koteletter
Vegetabilske koteletter fra Jerusalem -artiskok med linnemel – og sund mad og en interessant opskrift, der diversificerer traditionel grøntsagsdiæt. Kutletterne er delikate og meget velsmagende, jeg anbefaler stegning i en gryde med anti -stick -belægning for at bruge mindre olie. Jerusalem -artiskok er klodset grøntsag, der er en masse oprensning, jeg angiver vægten af nettet i opskriften. Vi kaldes jordskærende pære, høstet i slutningen af efteråret, men de overvintrende knolde er ret egnede til mad om foråret.
Forberedelse: 30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 430 kcal egern: 13 g Fedt: 9 g Carbohydrates: 41 g
Vegetable Cutlets fra Jerusalem Artichoke med linnedmel
- 500 g oprenset Jerusalem artiskok;
- 200 g kartofler;
- 150 g løg;
- 2 kyllingæg;
- 30 g hørmel;
- 40 g rug fuldkornsmel;
- Salt, rapsolie.
Method med at forberede vegetabilske koteletter fra Jerusalem Artichoke med linnedmel
Jerusalem artiskok og kartofler rengøres fra skrælen. Der er mange processer på Jerusalem -artiskokknolde, knoldene i sig selv er ujævne, så grøntsagsrensningen forenkler processen. Vi lægger straks den skrælede Jerusalem -artiskok og kartofler i en skål med koldt vand, så grøntsagerne ikke mørkere i luften.
Vi skar en stor løg fint. Topynamur og kartofler gnides på et stort grøntsager eller hakkes ved hjælp af en foodprocessor.
Vi spreder revne grøntsager (uden løg) på et håndklæde eller gasbind, klem godt.
Tilføj hakkede løg til de klemte grøntsager. Vi bryder to kyllingæg. Salt efter smag. Bland godt.
Hæld linnedmel. For øvrig er det let at fremstille hørmel med dine egne hænder – slib et par spiseskefulde linnedfrø i en kaffekværn, og du er færdig!
Tilsæt rugmelmel. Hvis du har brug for at lave koteletter til uden gluten, skal du udskifte rugmel af ris eller havregryn, kan du tage et par spiseskefulde Hercules.
Bland dejen grundigt. Egenskaberne ved linned og rugmel er sådan, at grøntsagsdejen straks er tyk og klæbemiddel, der er næsten ikke noget vand.
Vi skulpturerer vegetabilske koteletter, der vejer 75-100 g med våde hænder, afhængigt af appetitten ved spisning. Hæld lidt raffineret rapsolie i gryden. Læg koteletterne i den opvarmede olie, dæk med et låg. Vi koger over lav varme i 5 minutter på hver side.
Carecinatum -koteletter med uhøfligt slibemel behøver ikke at stege hurtigt, så følg opvarmningen, så intet suger. I modsætning til pandekager er det her vigtigt ikke hurtigt og stegt, men langsomt og rødme. Kuteletter skal svede for ikke at tygge halvtørrede grøntsager.
Vi fjerner koteletterne fra gryden til papirhåndklæder. Papiret absorberer overskydende rapsolie, og antallet af kalorier i en del falder. Vi laver en let agurksauce til vegetabilske koteletter og serverer varmt på bordet. Behagelig appetit!
Opskriften på agurksauce: 2 Lille frisk agurk rengøres af skræl og frø, gnid på et groft riv. Hakk en flok mynte. Vi passerer gennem pressen en fed hvidløg. I et glas grimt tæt yoghurt lægger vi revet agurk, mynte og hvidløg, klem saften fra halvdelen af citronen. At smage salt ved havsalt og peber malet sort peber. Frisk og velsmagende!
Læs også en interessant artikel: Gebakken aubergine met tomaten en cottage cheese.