Bobs sjove med kød sauce
Middag på en halv time eller bønne sjovchose med kød sauce. Hurtig, enkel og meget velsmagende!
Forberedelse:30 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 311 kcal Squirrels: 20 g Fedt: 11 g kulhydrater: 34 g
Ingredients af bønne sjov med kød sauce
- 100 g Bean Funchose;
- 150 g hjem hakket kød;
- 1 løg;
- 1 gulerødder;
- 1 sød peber;
- 1 tomat;
- 1 spsk tomatpasta;
- 1 \ 2 kopper grønne ærter;
- Flere kvist af persille;
- Salt, sukker, vegetabilsk olie, malet rød og sort peber;
- Ris eller majspandekage (valgfrit).
Method med at tilberede bønne sjov med kød sauce
Forbered først kødsauce. På en udtværet med olie, en opvarmet gryde, lagde en kølet hjemmelavet hakket kød (en blanding af svinekød og oksekød hakket kød). Steg det hakkede kød over medium varme, ælte med en spatel, så det ikke kommer til klumper.
Steg grøntsagerne i en separat gryde. Vi skar i små terninger hovedet på løg. Gulerødder skrabes, gnider på et stort grøntsagsgrater. Vi skar bælgen med sød peber, fjerner frøene, klipper massen med terninger. Vi skaldes tomaten, fjerner huden, klipper massen fint. Hæld en spiseskefuld vegetabilsk olie i gryden. Steg løg og gulerødder i 5 minutter. Tilsæt derefter sød peber og tomater. Madlavning af grøntsager over medium varme i yderligere 7 minutter.
Klip fint en lille flok persille. Bland hakket kød og stuede grøntsager, tilsæt hakkede greener. Prøv at erstatte persille med en koriander, det vil også vise sig meget velsmagende.
Dette trin i opskriften er valgfri. Jeg havde stadig en hjemløs rispandekage, jeg besluttede at knytte den til fordel. Jeg skar den lille og føjede til sausen, pandekagen fungerede som en “fortykning”, absorberet fugt, så saucen var bedre at tykkere.
Fry grøntsager med hakket kød og urter i et par minutter, tilsæt en tyk tomatpasta.
Hæld cirka et glas kogende vand, bland alt. Vi koger på lav varme i 15 minutter. For at smage salt og pebermalet sort og rød peber, tilsættes lidt sukker for at afbalancere syren af tomatpasta.
5 minutter før hæld let grønne ærter. I denne opskrift, unge grønne ærter, kan du koge begge med friske ærter og frosset.
Mens saucen bliver stuet, forbereder vi en bønnesværn. Sæt Funchosis i en skål, hæld kogende vand. Lad det være 7-10 minutter, kaste den på en sigte, vent, indtil vandet drænes.
Læg bønnen Funchosis i sausen, bland godt og opvarm bogstaveligt talt 2-3 minutter.
Server skålen på bordet varmt eller varmt. Du kan spise med pinde eller gaffel, gøre det, som det er praktisk for dig. Behagelig appetit!
Faktisk er Funchoz en skål med kinesisk køkken, der er lavet af tørre bønne nudler med forskellige tilsætningsstoffer. Over tid begyndte ordet Funchosis at blive kaldt ikke kun en skål, men også forskellige typer ris og bønne nudler. I denne opskrift bliver tynde hvide tråde, tonic som spaghetti, som efter madlavning næsten bliver gennemsigtig, som om de var lavet af glas. Hvis du krydrer med saucen, absorberer FunChose både smagen af sausen og farven.