Bagt sandwich med hakket kød og ost
Dette er min yndlings søndag morgenmad – sandwich bagt med hakket kød, tomater og ost. Madlavning er let og enkel, alt hakket kød er egnet. En god idé til en picnic, sådanne sandwich er praktisk at tage med dig på arbejde. Du kan straks forberede en hel bageplade til et stort firma.
Forberedelse:30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 195 kcal Squirrels: 20 g Fedt: 12 g Carbohydrates: 23 g
Ingredients af sandwich bagt med hakket kød og ost
- 300 g hakket kød;
- 1 løg;
- 4 tyk skive hvidt brød;
- 2 kyllingæg;
- 60 ml mælk;
- tomater;
- ost;
- Salt, sort og rød peber;
- tørret dild;
- Vegetabilsk olie;
- Persille og paprika til dekoration.
Method med tilberedning af sandwich bagt med hakket kød og ost
Tilsæt en finhakket eller revet løg til det kølede kød hakket kød. Løgen gør det hakket kød mere fugtigt og giver det en pikant note. Hvis du ikke kan lide løg, skal du udskifte det med tsukkini eller rå kartofler.
Hæld salt efter smag. Hæld en teskefuld tørret dild, en knivspids rød og sort peber. Du kan tilføje dine yndlings krydderier til kød og koteletter
Ælte omhyggeligt det hakkede kød. Del 4 lige store dele. Med våde hænder danner vi ovale koteletter, der er egnede i størrelse til brødskiver.
Opdel kyllingæg i en skål. Hæld en knivspids salt. Pisk æg med et salt med en gaffel, hæld mælk, bland. Vi opvarmer en bred gryde med en tyk bund, fedt med vegetabilsk olie. Dyp de tykke skiver af hvidt brød i en blanding af æg og mælk. Vi spreder sig i en forvarmet gryde, steg croutonerne over medium varme på begge sider, indtil de er gylden farve.
Læg et ark bagepapir på en bageplade. Sprøjt papiret med vegetabilsk olie, læg det stegte brød ud i en kort afstand fra hinanden
Sæt kødkoteletterne på brød. Vi rynker lidt med vores hånd for at fremstille kødkager med en tykkelse på ca. 2 centimeter eller lidt mindre.
Rød kødfuld tomat skåret i tynde cirkler. Vi lægger flere tomatcirkler på koteletter.
Skær osten med smalle striber. Vi lægger osten på tomater, så osten er tættere på midten af sandwich og ikke hænger rundt om kanterne. Hvis det hænger, vil den i processen med at bage det smelte, dræner på en bageplade og solbad
Vi opvarmer ovnen til 170 grader celsius. Vi lægger en bageplade med sandwich i en opvarmet ovn. Kog i 20 minutter. Efter 10 minutter skal du dreje bagepladen, så sandwichene bages jævnt.
Drys varmt bagt sandwich med finhakket persille og malet sød paprika. Vi tjener straks på bordet. Det er så velsmagende! Varmt brød oser af smør og kødjuice, en lækker kotelet, smeltet ost og søde tomater. Hvad en lækker!
Jeg anbefaler at sætte mayonnaise -fans på osten på en teskefuld mayonnaise og smøre godt ud. Det vil være endnu mere velsmagende, men mere kalorieindhold. For øvrig kan du tilberede en masse sandwich, indpakke papir, lægge en beholder og fryse. De vil blive opbevaret i lang tid, det forbliver kun at varme op!
Læs også en interessant artikel: Lenten stoofpot met bonen.