Bagt aubergine med tomater og cottage cheese
Hurtige grøntsagssnacks – Aubergine bagt med tomater og hytteost under en osteskorpe af parmesan. At dekorere en duftende grøn basilikum og et stykke saltet fetaost eller feta. Det vil ikke tage mere end en halv time for madlavning, en opskrift uden beskidte retter, bage på papir! Yvanimatina!
Forberedelse:30 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 216 kcal Squirrels: 12 g Fedt: 13 g Carbohydrates: 11 g
Ingredients af bagt aubergine med tomater og cottage cheese
- 1 lille aubergine;
- 2 tomater;
- 90 g hytteost;
- 1 spsk tomatpasta;
- 2 spsk revet parmesan;
- Olivenolie;
- Grøn basilikum, feta, malet rød peber;
- Salt og sukker efter smag.
Method med at tilberede bagt aubergine med tomater og cottage cheese
Vælg en lang smal aubergine med en elastisk ensartet skræl uden pletter og buler. Skær den med cirkler med en tykkelse på cirka en og en halv centimeter.
Drys den hakkede aubergine med salt. I mange opskrifter tilbyder de salt auberginer og dræner vand, siger de, grønt af grin. Jeg har ikke stødt på bitre auberginer i dag, de siger, at dette er moderne sorter, hvor der længe ikke har været bitterhed. Jeg foreslår ikke at komplicere og ikke forlænge madlavningsprocessen, bare salt.
Bag aubergine på en bageplade. Så at brikkerne ikke brænder, og det var mindre beskidte retter, dækker vi bagepladen med bagepapir. Hæld papiret rigeligt med olivenolie, Aubergine Oil Love og absorber det som en svamp. Vi spredte cirklerne på bagepladen først og vender derefter om. Olie skal være på begge sider.
Varm ovnen til en temperatur på 185 grader celsius. Bages grøntsager i 15 minutter, 7-8 minutter på hver side.
Tomater skåret i cirkler med en tykkelse på ca. en centimeter. Vi tager en bageplade ud af ovnen, lægger kredse af tomater på aubergine.
Hytteosten blandes med tyk tomatpasta. Salt efter smag, peber, tilsæt en knivspids sukker for at afbalancere syren af tomatpasta. Bland godt. Vi lægger en spiseskefuld cottage cheese -blanding på tomater.
Hæld på en teskefuld revet parmesan på hyttenosten. Parmesan er en krydret saltet ost, så intet behøver at være salt derudover.
Returner bagepladen med grøntsager til en varm ovn i ca. 10 minutter. Vi bager, indtil osten er helt smeltet til at blive gylden, tænd for grillen i et par minutter helt i slutningen af madlavningen.
Bladene på den grønne basilikum foldes den ene på den anden, drej i en rulle. Klip rullerne af blade med tynde strimler. Vi fjerner omhyggeligt den bagt aubergine fra en bageplade, drys med hakket basilikum. Vi pynter med terninger af fostre eller brynzes, peber malet rød peber. Auberginer bagt med tomater og cottage cheese serveres på bordet med varm eller kold. Behagelig appetit!
Du kan tilberede denne grøntsagssnack til et feriebord eller til middag på en fridag. Meget enkel og hurtig! Skålen kan også tilberedes i en gryde: Steg auberginen separat, separat tomater, opsamle appetitvækkene og bringe den til beredskab, der dækker gryden med et låg.
Læs også en interessant artikel: Aardappel dumplings.