Åbenarbejde pandekager med frugtsalat
Den subtileste som batist, i små huller, som blonder! Steg åbne pandekager. Påfyldningen kan være enhver i denne opskrift med en frugtsalat af jordbær, bananer og honning. Tynde pandekager med frugter kan serveres til dessert eller tilberedt til morgenmad. For at pandekagerne skal komme ind i hullet, skal du koge luft og let dej, mens den let skal sprede sig. Dejen kan ikke overbelastes med mel, det er vigtigt at observere balancen i de produkter, der er angivet i opskriften.

Forberedelse: 30 minutter
Nummer: 12 stykker pr. 100 gram
Kalorie: 120 kcal
egern: 5 g
Fedt: 3 g
kulhydrater: 18 g
Ingredients til testen af openwork pandekager
- 300 ml mælk;
- 300 ml kefat med lavt fedt;
- 25 ml vegetabilsk olie;
- 150 g hvedemel;
- 3 æg (140 g);
- 1 \ 3 tsk bagepulver og bagepulver af dejen;
- 1 \ 2 tsk salt og sukker;
- Raffineret olie til stegning.
Ingredients til frugtfyldning
- 200 g friske jordbær;
- 2 bananer;
- 1 \ 2 citroner;
- 40 g honning.
Method med at tilberede åbne pandekager med frugtsalat



Vi opvarmer mælk til 30-35 grader for at gøre det lidt varmt. Hæld mælk i en dyb skål, efterfulgt af kefir, hæld salt og sukker. Hæld vegetabilsk olie uden lugt – Raps, solsikke, majs osv.
Hæld hvedemel, bagepulver og bagepulver. I en vis opskrift bruges soda og bagepulver (bagepulver) samtidig. Soda neutraliserer kefir syre, giver pandekager en gylden farve.
Bland mel med flydende ingredienser, indtil det viser sig en homogen, glat dej uden klumper af mel. For at fremskynde processen er det bedre at bruge en blender eller mixer.

Pisk ægproteinet i et stærkt skum. Du har brug for et protein fra tre store æg, dette er ca. 140-150 g.



Dejen behøver ikke at blandes i lang tid og intensivt. Luftbobler fra piskede proteiner skal forsøge at redde.
Vi opvarmer gryden med en tyk bund i cirka 5 minutter. Vi sprøjter gryden med en spray eller smøre med vegetabilsk olie med en flasis eller silikonebørste. Hæld 3-4 spsk dej. Steg den tynde pandekage, indtil dejen er grebet.
Vi vender pandekagen. Steg fra den anden side. Vi lægger de færdige pandekager i stakken.

Skær friske jordbær i små stykker.



Honning opvarmes i et vandbad i flere minutter, så honningen smelter og bliver viskøs. Klem og filtrer gennem en belastningsjuice fra halvdelen af citronen. Bland honning med citronsaft.
Vi skærer bananen i små stykker, der er egnede til skiver jordbær. Sæt hakkede frugter i honningssauce, bland. Hvis det ønskes, kan du krydre frugt med malet kanel eller tilføje revet citronskum.
På kanten af den åbne pandekage satte vi adskillige skeer frugtsalat. Vi forvandler pandekagen til et rør, vand salatsausen.

Server straks åbne pandekager med en frugtsalat på bordet. Denne skål kan suppleres med pisket fløde eller vaniljeis, med creme fraiche og pulveriseret sukker vil det også vise sig at være velsmagende.
Behagelig appetit! Forbered lækker og sund morgenmad, den nye dag vil være glad.