Ti ting i køkkenet den gang for at opdatere: Kontroller dine redskaber
Skæreplader, håndklæder, silikonebørster – Alt dette skal ændres regelmæssigt, så køkkenet ikke bliver til en frøplante af mikrober og skimmel. Vi fortæller dig, hvor ofte og hvad kræver opdatering.
Sponges til vask af retter og klude til at tørre tabellen
Disse forsyninger indebærer ikke lang brug. Måske vil du blive overrasket, men de skal opdateres hver anden uge, og hvis du bruger dem intensivt (for eksempel har du en stor familie eller et lille barn), er det værd at ændre dem endnu oftere. Se på tilstand af svampe og klude, hvis de lugter ubehageligt eller købte et dristigt raid – det er tid til at skille sig ud med dem.
Cutting boards
Selvom de er af høj kvalitet, mislykkes de hurtigt – der er spor af knive, hvor snavs kan akkumuleres på dem, hvor bakterier multipliceres med stor glæde. Derudover kan brædderne selv deformeres fra konstant vask. Dette gælder for træplader, men tingene er endnu tristere med plastiske – skift dem, så snart du ser dybe ridser eller hører en ekstern lugt.
Containere
Plastbeholdere er nødvendige for at vaske meget ofte. Desværre er dette ikke altid gjort helt omhyggeligt, nogle gange forbliver et raid på dem, og en ubehagelig lugt forbliver. Nogle gange stopper de hermetisk lukning af låget, især hvis de er plast. Inspicér dem omhyggeligt og på den mindste tvivl om friskhed – smid dem væk.
Håndklæder
Køkkenhåndklæder er en af de hurtigst beskidte ting i huset, de kommer uundgåeligt i kontakt med husholdningskemikalier, vand og forskellige forurenende stoffer. På grund af det faktum, at de konstant skal vaskes, ødelægges stoffet og mister hurtigt sit udseende. Det er bedre ikke at holde i huset for trætte tekstiler, glæde dig selv nyt.
Filters til vand
Hvis din vask er udstyret med filtre, skal du huske, at de har en udløbsdato. Typisk giver producenterne anbefalinger om levetiden, oftest er det et halvt år eller et år, afhængigt af intensiteten af arbejdet. Hvis du vil drikke rent vand, skal du ikke ignorere disse anbefalinger.
Madolie
Eventuelle vegetabilske olier har en ret lang holdbarhed. Men nogle gange tager vi nogle eksotiske olie, for eksempel sesamfrø, til at bruge til at forberede en skål ved en speciel lejlighed. Derudover er det nødvendigt at overvåge opbevaringsbetingelser-hvis de er i nærheden af ovnen, reduceres deres holdbarhed markant på grund af temperaturændringer. Brug lidt tid på revisionen for at vide nøjagtigt, at du bruger frisk olie.
Detergenter
På trods af det faktum, at husholdningskemikalier normalt har en lang holdbarhed, skal du ikke tro, at det overhovedet ikke er begrænset. Kontroller etiketterne på dine banker, der er sandsynligvis nogle, der allerede er værd at smide væk.
Rater
Metalgrader kan tjene i årevis, men hvis du bruger dem konstant, er det måske værd at ændre det tidligere. Hold ikke et rustent river eller en, der har mistet flere tænder derhjemme. Dette forstyrrer ikke kun, når man laver mad, men kan også bringe overskydende levende væsener i form af mikrober til din mad.
Anti -stick retter
Selvfølgelig er der retter med en titan eller diamantbelægning, der let kan arvet, men almindelige pander, sandsynligvis vil vare to år. Se om der er ridser på dem, hvis der er, er det tid til at smide væk.
Silicone børste
Dette er en meget praktisk enhed til smøring af tærter eller pander, men det er ikke for holdbart-det er værd at deltage i det om et halvt år.
Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: 6 binnenplanten die gemakkelijk uit stekken te krijgen zijn. Hoe snijd je het? Maak een lijst met foto