Hvilken hvidvin skal man vælge, og hvad man skal drikke med?
Hvide vine er meget populære blandt russerne. Og dette er af en grund: spektret af smag og aromaer af drikken er ret bred. Dette er lette “damer” -muligheder og gastronomiske, opretholdt i eg tønder vin, efterspurgt blandt mænd. Eksperter af Roskachestvo delte deres anbefalinger om, hvad de skal være opmærksomme på, når man vælger hvidvin.

Ifølge Roskankiy betragtes Italia som det mest populære land med hvidvin blandt forbrugerne. Russiske vine er også efterspurgt – hovedsageligt på grund af en attraktiv pris. For ikke at begå en fejl med kvaliteten rådgiver eksperter at være opmærksomme på sådanne faktorer som emballage, produktets oprindelse, et sted på hylden, graden og “alderen” af drikken. Vi fortæller dig mere om alt.
Glass eller tetrapak?
Ifølge eksperter fra Roskachestvo foretrækkes det at vælge hvidvin i en glasflaske. I pakker, ikke vin, men vindrikke sælges ofte. Og selvom producenten besluttede at hælde ægte vin i pakken, er dette som regel produktet det mest budget, nemlig pressefraktionen af drueben.
For hvide vine er hårdt presning ikke den bedste produktion: Dette tryk skader den delikate struktur af hvide druesorter.
Oprindelse
Valg af hvidvin skal du sørge for at være opmærksom på produktets oprindelse. Se på etiketten eller tæller -metikbetegnelsen “ZSU”, hvilket betyder “vin af sikre geografiske instruktioner.” Hun tilskriver drikken drikken til en bestemt vinproduktion. Så inskriptionen “beskyttet geografisk instruktion af Kuban” betyder, at druer til denne vin dyrkes inden for grænserne af Krasnodar -territoriet. Hvis denne sætning er fraværende, er betegnelsen “Krim” eller “Kuban” intet andet end markedsføring. Faktisk viser det sig, at vinmateriale til sådanne drinks importeres fra Spanien, Moldova eller Afrika.
Pris
Selvfølgelig er det umuligt at bedømme kvaliteten til prisen på produktet. Som adskillige undersøgelser af Roskachestvo viser sig, er dyre ikke altid af høj kvalitet. Så drikkevarer til en værdi af omkring 100 rubler var ofte underordnede i eksperter til budgetprøver. På samme tid blev et antal vine i kategorien op til 500 rubler tildelt højdepunkter. Tvivlsom kategori – Vin værd 250 rubler pr. Flaske. Til denne pris kan kun nogle af de største producenter, der ejer vinmarker fra 1000 ha, producere drikkevarer med høj kvalitet til denne pris.
Bred vifte
De mest almindelige internationale “hvide” sorter er “Chardonete”, “Riesing” og “Owanon Blanc”. Blandt indenlandske sorter er der dem, du ikke kan møde i andre lande. Dette er for eksempel Krim -sorten “White” eller Don Autochton “Siberian”. De kan kun prøves i Rusland.
Alder
Valg af hvidvin skal du være opmærksom på året for dens produktion. De fleste russiske -fremstillede drikkevarer blev lavet med forventning om brug inden for et år efter frigivelse. Dette gælder især for hvide vine i priskategorien op til 500 rubler. Budget hvide vine er værre end rød tolererer temperaturændringer og langvarig transport. Dette gælder også for nogle importerede vine. Så du bør ikke forvente noget godt fra Pino Gridgio eller andre spisevine fra Europa eller Chile, hvis det koster 500 rubler og er billigere og produceret et par år tidligere.
Hvis producenten ikke angav året for afgrøden på pakken, skal du se datoen for Roser – den skulle være på hver flaske.
Place på hylden
Se hvor nøjagtigt flasken hvidvin er værd at købe. Direkte sollys eller skarpt lyslys på hylderne skal ikke falde på produktet. For hvidvin er dette slet ikke nyttigt.
Hvordan for at evaluere vin i et glas

Farve
Billig hvidvin skal være ren, gennemsigtig, uden fremmede indeslutninger, let salt eller lys gylden farve med nuancer fra citron til grønlig. Den ravskygge indikerer oxidation af drikken under produktion eller opbevaring (undtagen orange vine lavet på huden, knogler og druer) – det er bedre at hælde eller bruge til marinaden.
Smag
De største problemer med vin i aromaen kan bestemmes af nuancer:
- Af det opfordrede æble, charmerende løv (oxidation); – Løg, løg, løg, løg, farvekål, grønne ærter (problemer med produktionshygiejne);
- Våd pap, klude (kork sygdom – trichloransol).
- I sidstnævnte tilfælde kan vi tale om problemerne med en bestemt flaske, ikke et parti. I restauranten bør sådan vin bestemt ændres.
Med hvad og hvordan man drikker
Roskachestvo -eksperter anbefaler at servere hvide vine ved en temperatur på 8 til 12 grader. Billig drinks skal afkøles stærkere, og de “seriøse” vine er tværtimod åbnet ved 11-12 grader.
Hvidvin er kombineret med en række typer retter – fra skaldyr og koldt fisketilvækst til fugle og fisk, dampet eller grillet med hvid sauce. Det optimale gastronomiske par til hvidvin betragtes også som frugter. Drikken kan også drikkes ulovlig – efter at have spist.
Læs også en nyttig artikel: De 3 belangrijkste wasregels om je kleding gekleurd te houden.