Kontakt | Impressum    
     Dansk Sprog  Deutsche Sprache  

Nordborg Baadebyggeri A/S   

   
 
 

Nordborg-Både

(aktuel)

Nordborg 42

Nordborg 34

Nordborg 32

Nordborg 40

Nordborg 40 DS

Nordborg 900Oversigt over
specifikationer
(aktuelle modeller)
Nordborg-Arkiv


Nordborg 26

Nordborg 30

Nordborg 33

Nordborg 37

Nordborg 38 CC


Oversigt over
specifikationer
(tidligere modeller)


Værftet | Nordborg-Bådtyper | Brugte både | Service | Aktuelt

        

Tekniske data
NORDBORG 900
   
Design  
Holger B. Jensen
Længde o.a.  
9,00 m
L CWL  
7,90 m
Bredde max  
2,80 m
Dybgang  
1,55 m
Dybgang spec.  
1,30 m
Vægt  
4.020 kg
Kølvægt  
1.250 kg
Storsejl  
23,90 kvm
Fok  
18,20 kvm
Motor  
VOLVO D1-20/S
20 HK/14 KW
med ferskvandskøling
60 l rustfri dieseltank
2 batterier med ladefordelerNordborg 900

Med en længde af 9,00 m tilbyder NORDBORG 900 meget plads og stuverum under dæk. Med en bredde af 2,80 m kan den også bruges på en mindre liggeplads. Som alle NORDBORG-skibe er den bygget efter høj sø kategori A.

Med den smukke mahogni-overbygning og teak på dæk og i cockpit (standard) vil NORDBORG 900 trække al opmærksomhed på sig i en yachthavn. Ude på vandet er den overbevisende med sin hurtighed, kursstabilitet og nemme håndtering. Alle beslag, rig, sejl er i den højeste kvalitet. En kraftig stødeliste i massiv teak er en stor hjælp i havnen for den lille besætning.

Skroget er lavet i håndoplagt glasfiber med balsakerne. Tykkelsen i undervandssektionen er op til 25 mm. På dæk og i cockpittet ligger 10 mm massiv Burma-Teak. Kølet er fastgjort med 5 køl bolte med 20 mm i diameter. Det betyder stor sikkerhed og stor stabilitet. Som sideeffekt har men et stort stuverum i bilgen. Der findes også en version med formindsket dybgang.

Apteringen er i silkemat lakeret mahogni. Atmosfæren er hyggeligt og kultiveret. Som standard er der et udvalg af mange smukke stoffer til hynderne.

Alle praktiske detaljer i pantry, navigationshjørne, toiletrum, skabe er testet i årevis og hele tiden forbedret og optimeret. Men alligevel er det muligt at realisere individuelle ønsker og ideer, hvis man bestiller en NORDBORG-båd. Hver enkelt båd bliver individuelt bygget efter kundens ønsker.

Yderlige informationer per kontaktformular >>