Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Vinaigrette med surkål og agurker

Nyttig og velsmagende! Vi forbereder vinaigrette med surkål og agurker. Denne vinaigrette uden grønne ærter, som normalt tilføjes i henhold til en klassisk opskrift. Koge rødbeder, kartofler og gulerødder i en uniform på forhånd, opskriften angiver vægten af ​​kogte grøntsager.

Vinaigrette med surkål og agurker

Forberedelse:15 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 490 kcal Fedt: 29 g kulhydrater: 65 g

Ingredients er vinaiguous med surkål og agurker

  • 100 g kogte rødbeder;
  • 100 g kartofler svejset i en uniform;
  • 100 g kogte gulerødder;
  • 50 g surkål;
  • 50 g sauer agurker;
  • 30 g løg;
  • 2 spiseskefulde olivenolie af koldpressing;
  • 1 teskefuld sennep;
  • Flere kviste af persille og dild;
  • Salt, sort og rød peber efter smag, vineddike.

Method af forberedelse af vinaigrette med surkål og agurker

Det er praktisk at begynde at forberede vinaigrette med tankning – du behøver ikke at blive beskidt med en anden skål eller en krukke for at blande krydderier. Hæld kold spin olivenolie i en dyb skål. Tilsæt sennep, salt til smagning, en knivspids med rød eller sort peber.

Vinaigrette med surkål og agurker
Vinaigrette med surkål og agurker
Vinaigrette med surkål og agurker

Hæld om ønsket en spiseskefuld vin eller æble cider eddike. Bland tankstationen. Vi skar løg i tynde ringe, lægger i en skål. Bland løg med krydderier, lad i 5 minutter, i mellemtiden kan du skære resten af ​​grøntsagerne.

Kartoflerne svejses i uniformen af ​​skrælen. Skær kartoflerne med terninger. Læg de hakkede kartofler i en skål. Så at kartoffelen i uniformen ikke koger, prøv at tilføje eddike til vandet (1 spsk pr. 1 liter vand). Du skal tilberede kartofler i uniformen i 20-25 minutter efter kogende vand. Det er bedre at tilberede grøntsager i en uniform til Vinheret, så flere vitaminer og nyttige sporstoffer forbliver i dem.

Vinaigrette med surkål og agurker

Klip de kogte gulerødder med terninger af samme størrelse som kartofler. Tilføj hakkede gulerødder til vinaigrette.

Vinaigrette med surkål og agurker

Klip sauer agurk i små terninger, send den til skålen efter gulerødderne. Pickled agurker kan også bruges i denne opskrift.

Vinaigrette med surkål og agurker
Vinaigrette med surkål og agurker
Vinaigrette med surkål og agurker

Tilsæt surkål til resten af ​​ingredienserne. I denne opskrift, gæret rødkål, er den praktisk talt ikke forskellig fra hvidkål efter smag, kun i farve. På dette tidspunkt blandes grøntsager med en olieforbindelse, så roerne er farvet i samme farve.

Vi renser de kogte rødbeder fra skræl, skåret i små kopper. Tilsæt kogte rødbeder til vinaigrette. Afhængig af størrelsen har du brug for fra 1 til 2 timer til madlavningsroer. Skær ikke halen og toppen, integriteten af ​​skrælen bør ikke krænkes, hvis det er muligt, så roerne ikke mister farve ved tilberedning. For at gøre det lettere at rengøre for at gøre det klar til at rengøre for rengøring af skrælne.

Vi skar flere grene af persille og dild. Tilføj 2 spsk hakkede greener til vinaigrette.

Vinaigrette med surkål og agurker

Bland vinaigrette, du kan spise med det samme eller forlade i flere timer i køleskabet, så grøntsagerne er gennemvædet med juice. Vi lægger den færdige vinaigrette i plader og serverer på bordet. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Ontbijt in 10 minuten: Cream-Salad van Crab Sticks.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.