Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

En meget velsmagende vinaigrette af bagt grøntsager med kapers, krydret med adjika, olivenolie, honning og citronsaft. Denne opskrift er velegnet til en vegetarisk menu og post, kun grøntsager, ingen animalske produkter.

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

Forberedelse:1 time Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 154 kcal Squirrels: 2 g Fedt: 6,1 g Carbohydrates: 23,5 g.

Ingredients er vinaiguous fra bagt grøntsager med capers

  • 300 g rødbeder;
  • 200 g kartofler;
  • 200 g gulerødder;
  • 80 g løg;
  • 1/2 citroner;
  • 100 g æbler;
  • 130 g salte agurker;
  • 2 spsk kapers;
  • 1 teskefuld adjika;
  • honning, salt;
  • Flere kviste af persille eller koriander;
  • Kold push olivenolie.

Method med at forberede vinaigrette fra bagt grøntsager med capers

Gulerødder, rødbeder, kartofler med min børste. Vi spreder grøntsagerne på en bageplade, dæk med folie. Vi bager 1 time ved 180 grader Celsius. Du kan separat pakke hver grøntsag i folie. Bagningstiden afhænger af størrelsen på rodafgrøderne, så den kan afvige fra det specificerede. Bagt grøntsager køligt til stuetemperatur.

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers
Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers
Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

Løg skåret i tynde halvringe. Vi klemmer saften fra halvdelen af ​​citronen på den. Drys løg med salt. Rør 2 teskefulde honning i en lille mængde citronsaft, hæld ind i løgen. Vi ælter med vores hænder, så bjælken lader saften og bliver blød.

Rengør det søde æble fra skrælen, skåret i tynde strimler. Tilsæt det hakkede æble til løgen, bland. Citronsaft blandes med et æble og suspenderer oxidationsprocessen, æblet vil ikke mørkere.

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

Vi skar små agurker med små terninger. I denne opskrift, klassiske Sauer agurker, som fra en tønde. Pickled er også egnede, men overvej, at syltede kapers også er med surhed.

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers
Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers
Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

Bagt kartofler rengøres, skåret i terninger. Tilføj hakkede kartofler til vinaigrette.

Efter kartofler satte vi finhakkede gulerødder i en skål.

Rengør rødbeder, et grøntsagsskrot med en dyse til grøntsager i koreanske hakker roerne med smalle tynde spån. Tilføj roerne til resten af ​​ingredienserne vinaigrette.

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers
Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers
Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

Vi sæson Vinaigrette. Vi lægger en teskefuld adjika, i denne opskrift, en skarp rå adjika fra Chile med hvidløg. Tilføj syltede kapers.

salt efter smag. Hæld 3-4 spsk olivenolie fra den første kolde presning af den ekstra jomfru.

En lille flok persille eller koriander er hugget fint. Tilføj hakkede greener til vinaigrette.

Vinaigrette fra bagt grøntsager med kapers

Bland vinaigrette, læg den i en salatskål med et lysbillede. Vi pynter med kapers, drys med frisk hakket sort peber. Vi rejser i en time eller to i køleskabet, så grøntsagerne er mættet med juice og krydderier, så velsmagende. God appetit! Med frisk rugbrød – en fremragende vegetarisk frokost eller middag.

Vinegret – En kold snack, en type grøntsagssalat, hvor hovedingrediensen er beboet. Ifølge legenden blev de franske kokke kaldt en “vinaigibel” grøntsagssalat krydret med en blanding af eddike og olie. Der er mange opskrifter på Vinaigrette, hver husmor har sin egen hemmelighed, prøv med Capers, det viste sig meget velsmagende.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.