Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Varmt med græskar

Har du prøvet at lave mad med græskar i stedet for kartofler? Overrask din familie i græskarsæsonen med en ny skål: Det viser sig meget lyst og usædvanligt, som smager, uanset hvad! Et græskar tilberedt i et firma med kød erhverver en ny, speciel, ikke græskarsmag. Men det er bedre at prøve det end at læse hundrede gange! Bare buk ikke efter for fristelsen til at lægge varme kartofler-prøv den originale mulighed med græskar.

Og for at være varm med græskar velsmagende, skal du vælge græskar korrekt. Bedst af alt – muskatnød eller arabat, i form af en flaske – det er den mest lækre og lyse!

Varmt med græskar

Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 381 kcal egern: 28,5 g kulhydrater: 11,2 g

Ingredients til varmt med græskar

  • 0,5 kg svinekød;
  • Et helt lille græskar eller halvdelen af ​​gennemsnittet;
  • Gulerødder – 1 gennemsnit;
  • Løg – 1 lille;
  • Salt – 1 ufuldstændig kunst. L.;
  • Jord sort peber – ¼ tsk.;
  • solsikkeolie;
  • Persille, Dill;
  • 2-3 kopper vand.

Method Cooking Hot With Pumpkin

Vi opvarmer solsikkeolie i en gryde, skærer løgen mindre og begynder at stege over medium varme, omrøres med jævne mellemrum.

Når løgen bliver gennemskinnelig, tilsættes en groft revet gulerod til den. Fry, omrøring, sammen i 3-4 minutter.

Tilsæt derefter kød til gryden, skåret af stykker på ca. 2×2 cm.

Varmt med græskar
Varmt med græskar
Varmt med græskar

Salt (indtil videre tager vi halvdelen af ​​saltet – gulvet i spiseskefuld), peber, bland og fortsæt med at stege løg og gulerod med kødet – indtil dets farve er ændret.

Varmt med græskar

Derefter hælder vi vand i en pan-så meget, så det dækker kødet fuldstændigt (ca. 2-3 kopper), væver et låg og lader til gryderet med en svag kogning i 30-35 minutter.

Varmt med græskar

I mellemtiden renser vi græskaret. Vi får midten med en ske – kast det ikke væk, græskarfrø kan fås, tørres og spist – de er velsmagende og sunde.

Rengør skrælet, og skær massen med store terninger. Pumpkin er kogt hurtigere end kartofler, derfor skal du skære det flere stykker end kartofler til varmt.

Varmt med græskar

Når kødet er stivnet med en halv time eller lidt mere, skifter vi indholdet af gryden til gryden, tilsættes græskar, arranger og bland. Du kan fortsætte med at koge både på komfuret og i ovnen – i dette tilfælde overfører vi kødet og græskaret til bagepladen, og vi dækker det med folie.

Varmt med græskar

Vi gryder den varme i en gryde under låget i 25 minutter på et lille lys, så det ikke koger, og græskaret koger ikke. Det er ikke nødvendigt at omrøre – så forbliver græskarterningerne intakte, smukke og pæne. Hvis du koger i ovnen, skal du bage ved 180ºс i cirka 45 minutter.

Varmt med græskar

2-3 minutter før beredskab, tilføj det varme med græskar hakket persille, dild. Grønne på baggrund af lys orange græskar ser meget farverig ud!

Varmt med græskar

Lad det varme i et par minutter at drikke med urter, og du kan slå den fra.

En duftende, lækker varm græskar er klar!

Læs også en interessant artikel: Groene tomaten ingelegd met mierikswortel en knoflook.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.