Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Svampesuppe med græskar og film

Sund diæt svampesuppe med græskar og film er en let første middagsskål. Lækker kødsuppe til enhver sæson. Kog på vegetabilsk bouillon til en vegetarisk menu, til en menu uden begrænsninger er kylling eller kødbuljong egnet.

Svampesuppe med græskar og film

Forberedelse:35 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 83,7 kcal egern: 4,3 g Fedtstoffer: 0,9 g Karbohydrater: 17 g

Mushroom suppe ingredienser med græskar og film

  • 200 g friske champignoner;
  • 70 g løg;
  • 30 g løg eller grønne løg;
  • 70 g gulerødder;
  • 200 g Muscat -græskar;
  • 100 g kartofler;
  • 25 g kinoa;
  • 1 L kylling eller vegetabilsk bouillon;
  • Salt, sort peber efter smag.

Method med at tilberede svampesuppe med græskar og film

For diætopskrifter er det bedre ikke at stege grøntsager for ikke at tilføje ekstra kalorier. Suppen viser sig velsmagende og uden stegning. Vi skar et lille lille hoved på løg. Klip løg af løg. Stilks af spisning skal vaskes med rindende vand, hvis der er sand mellem bladene. Sæt den hakkede løg i en gryde med en tyk bund.

Svampesuppe med græskar og film
Svampesuppe med græskar og film
Svampesuppe med græskar og film

Gulerødder skrabes, skåret i tynde skiver. Kast den hakkede gulerod i gryden.

Rengør kartofler fra skrælen. Skær kartoflerne med terninger lidt mere end en centimeter. Vi sender hakkede kartofler til suppen efter gulerødderne.

Svampesuppe med græskar og film

Friske Champignons med mit kolde vand. Skær benene i cirkler. Vi skar hattene i flere dele. Sæt de hakkede svampe i en gryde. I denne opskrift kan du bruge frosne svampe.

Svampesuppe med græskar og film
Svampesuppe med græskar og film
Svampesuppe med græskar og film

Muscat græskar skåret i halvdelen, fjern frøene. Vi renser græskar græskar. Klip papirmassen med små terninger som kartofler. Vi kaster det hakkede græskar i gryden til resten af ​​suppingredienserne. I princippet er skræl af ethvert græskar spiseligt, kun i nogle sorter er skrælen tyk og koges længere, massen formår at koge, og skrælen er endnu ikke klar. Efterlad skrælen eller ej? Gør som du betragter det som nødvendigt.

Hæld kyllingebuljong. Jeg koger bouillon på forhånd. Til madlavning i en uge opbevares jeg i flasker, i langvarig opbevaring fryser jeg i containere. Hvis du laver mad til vegetarer eller faste, skal du udskifte kyllingebuljongen med grøntsager eller hæld filtreret vand i en gryde.

Hæld salt efter smag, tilføjede jeg ikke nogen krydderier til denne suppe mere, det viste sig meget velsmagende uden krydderier.

Svampesuppe med græskar og film

Hæld en film. Nogle gange er en film bitter, så kornet vaskes. Dette er ikke en obligatorisk handling, i en spiseskefuld kinoa er der ikke mere end i en flok radiser.

Svampesuppe med græskar og film

Vi opvarmer suppen i kog. Dæk gryden med et låg. Vi koger i 20 minutter over lav varme, indtil grøntsagerne bliver meget bløde, så velsmagende.

Svampesuppe med græskar og film

Vi giver den færdige svampesuppe til at stå i 5-10 minutter og hælde den på pladerne varmt. God appetit. Du kan krydre med friske urter, for eksempel en stråle eller persille. Velsmagende med creme fraiche, hvis kosten giver dig mulighed for at inkludere mejeriprodukter i menuen.

Det er sædvanligt at tilføje korn til metthed til svampesuppen. Normalt ris, hirse, perl byg. Kinoa er ikke den mest populære korn, men meget nyttig og velsmagende, prøv!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.