Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Suger på spyd stegt i en gryde

saftige pølser på spyd stegt i en gryde – en lækker skål til middag eller middag til madlavning, som har brug for i mindre end en time. En grøn salat er velegnet til sideskålen, krydre den med duftende olivenolie og eddike – du får en uforlignelig frokost.

Suger på spyd stegt i en gryde

Forberedelse: 30 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 277 kcal egern: 25,15 g Fedt: 16,9 g Karbohydrater: 8,3 g

Ingredients af pølser på spyd stegt i en pan

  • 240 g hakket kød fra svinekød og kylling;
  • 40 g løg;
  • 1 tsk hvidløgspulver;
  • 1/2 teskefuld Oregano;
  • 2 spsk brødmuler;
  • 2 spsk hakket koriander;
  • 50 ml isvand;
  • Salt efter smag;
  • Vegetabilsk olie til stegning;
  • Mel, kyllingæg, kiks Panko til panorering.

Method med at tilberede pølser på spyd stegt i en pan

Loof afkølet hakket svinekød og kylling Vi lægger i en dyb skål. Hvis du koger hakket kød derhjemme, skal du tage ikke -fedtfattig svinekød og kyllingebryst i lige store aktier.

Suger på spyd stegt i en gryde
Suger på spyd stegt i en gryde
Suger på spyd stegt i en gryde

Tilsæt løg hakket til hakket kød med små terninger.

Hæld hvidløgspulver. Hæld koldt vand. Salt efter smag, tilsæt halvdelen af ​​teskefuld af tørret oregano (Oregano).

Suger på spyd stegt i en gryde

Hæld brødmuler. Du kan bruge resterne af hvidt uaktuelt brød, klar -lavet kiks, kiks panko.

Suger på spyd stegt i en gryde
Suger på spyd stegt i en gryde
Suger på spyd stegt i en gryde

Bland, hvis det hakkede kød er for tørt og stramt, kan du hælde lidt mere koldt vand.

Tilsæt finhakket koriander, bland, fjern skålen i køleskabet i 15-20 minutter. Hvis du ikke kan lide en koriander, skal du udskifte den med en persille eller basilikum.

Opdel det hakkede kød i halvdelen. Med våde hænder danner vi to lange pølser på brættet, Pierce -pølser med bambusspyd. Glem ikke at prøve på spyd – fastgøres til gryden og bryde overskydende.

Suger på spyd stegt i en gryde

Vi hælder hvedemel i en stor plade eller i brættet. Fjern forsigtigt pølser fra brættet, panik i mel fra alle sider.

Suger på spyd stegt i en gryde
Suger på spyd stegt i en gryde
Suger på spyd stegt i en gryde

I en smal beholder eller en passende plade, i denne opskrift, en sild, bland et kyllingæg med en spiseskefuld mælk eller vand med en gaffel. Dypning af en pølsepanel i mel i et pisket æg.

Hæld kiks på båden. Vi skifter pølser fra ægblandingen til et sprutbræt. Vi drys rigeligt på pølser med kiks, så der ikke er noget “skaldet hoved.”

I en bred gryde med en tyk bund, hæld en raffineret vegetabilsk olie uden lugt. Vi opvarmer olien i 5 minutter. I forvarmet olie lægger vi pan -paniserede pølser på spyd. Fry til gylden farve i cirka 5 minutter på den ene side.

Suger på spyd stegt i en gryde

Vi drejer pølserne ved steg på den anden side, sætter derefter på siderne og steger begge sider. Ved afslutningen af ​​madlavningen kan du dække gryden med et stykke folie med et hul til output af damp, lad pølser være over en blød ild i cirka 3-4 minutter, så de når klar.

Suger på spyd stegt i en gryde

Swap -pølser, stegt i en gryde, server på bordet varmt, med varmen på varmen. Sidefadet er grøn salat. Meget velsmagende med hjemmet sennep. Behagelig appetit!

SVAKS-shampuler lavet af miljøvenlig materiale-bambus god idé til behagelig mad i picnic-stilen!

Læs også en interessant artikel: Vegetarische chocolade-immobure cake.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.