Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Stuet oksekød med svisker

Hvilken kødskål tilberedes til middag? Hvis du har et stykke oksekød, men det ser ud til, at det er for simpelt at dreje det i en kødkværn og lave koteletter – men blot slukke kød i løg sauce er for simpelt, lad os mestre en ny skål. Prøv stuet oksekød med svisker – denne enkle, men udsøgte opskrift bliver en af ​​dine kære!

Stuet oksekød med svisker

Forberedelse:10 minutter Madlavning:1 time Nummer: 5 portioner pr. Portion Calorianness: 295 KCAL Squirrels: 24 G Fedt: 15 g Carbohydrates: 10 g

Ingredients til gryderekød med svesker

  • 500-600 g oksekød uden knogler og fedt;
  • 1 store gulerødder eller 2 medium;
  • 2-3 mellemstore pærer;
  • 50-100 g svesker uden knogler;
  • 2 spsk tomatpasta (eller et halvt glas tomatsaft);
  • 2-3 kopper vand;
  • 1 spsk salt uden top;
  • 10-15 stykker sort peber-goroshka;
  • 1-2 Laurelark;
  • Solsikke raffineret olie til stegning.

Method med tilberedning af gryderekød med svesker

Vi skærer oksekødet med skiver-tæpper omkring 2×2 cm, det er mere praktisk at gøre dette, mens kødet endnu ikke er afrimet.

Rengør grøntsagerne, vask. Vi skærer løgen fint eller kvartaler, vi trækker gulerødderne på et stort rivende.

Efter at have opvarmet i en gryde med høje sider solsikkeolie, hæld løgen der og passerer, omrør, over medium varme, indtil den er blød.

Tilføj derefter revne gulerødder til buen og fortsæt, omrøres med jævne mellemrum, passere sammen.

Stuet oksekød med svisker
Stuet oksekød med svisker
Stuet oksekød med svisker

Efter 3-4 minutter tilsættes kød til gulerodstrålefirmaet. Steg lidt, omrøring, inden du skifter farve.

Vi laver 2–2,5 kopper vand i pan-so, at kødet er dækket med et låg og lader det til gryderet over medium varme i cirka 30-35 minutter. Sausen skal langsomt koge.

Når kødet bliver blødt, er det tid til at tilføje svisker! Både tørret og røget er egnede, men den første mulighed er mere efter smagen: den er blødere, og aromaen er mere behagelig. Når vi skyller de tørrede frugter under hanen, hælder vi i gryden med et dusin priler og blandes.

Vi omrører et halvt glas vand tomatpasta og vil i en gryde. I stedet for en pasta kan du bruge tomatsaft eller revne friske tomater – så er der ingen grund til at avle vand.

Stuet oksekød med svisker
Stuet oksekød med svisker
Stuet oksekød med svisker

Salt sauce og tilsæt krydderier: peberheste og laurbærblad. Bland og passer et par minutter til, og sluk derefter ilden. Duftende, lækker kød sauce med svisker er klar!

Gryderet med svisker er perfekt egnet til alle slags side retter. En sådan sauce kombineres med succes med kartoffelpuré, med pasta og med enhver grød.

Stuet oksekød med svisker

Generelt vinder svisker og kød – en kombination altid! Foruden gryderet oksekød er andre kødretter gode med svisker. Hvis du kunne lide sauce, kan du prøve at tilføje en sort note til de sædvanlige opskrifter! For eksempel, i stedet for buzeniner, skal du lave en kødroulet med svesker. Eller tilsæt et par bønner med tørret dræning til de varme kartofler med kylling. Fantasize i køkkenet modigt – resultaterne af kulinariske eksperimenter vil overraske og glæde dig og din husstand!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.