Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Stuet kål med kød

Hvilken vidunderlig grøntsag – almindelig kål! Hvor mange gavnlige og lækre retter kan tilberedes ud fra det – vitaminkålsalater og rødmende shnitzeli, borscht og grøntsagssupper, surkål og lækker stuet kål med kød. Vores dagens opskrift i dag fortæller dig om alle nuancer ved madlavning. Når alt kommer til alt, for at lægge kålen ud ikke på en eller anden måde, men velsmagende, skal du kende noget kulinarisk know-how!

Stuet kål med kød

Forberedelse: 10 minutter Madlavning: 1 time Nummer: 3 portioner pr. Portion Calorianness: 388 Kcal egern: 20 g Fedt: 25 g Carbohydrates: 13 g

Ingredients til stuet kål med kød

  • Hvidkål – ¼ stort hoved eller ½ lille;
  • Kød (svinekød, oksekød) -300-400 g;
  • Løg-1 stor løg eller 2-3 medium;
  • Gulerod – 1 stor eller et par medium;
  • Tomatpasta – 2 spsk. L.;
  • Salt – 0,5 spsk. l. eller efter din smag;
  • Black Peppers-10-15 pcs.;
  • Laurel Sheet-1-2 pcs.;
  • Solsikkeolie.

Method med tilberedning af stuet kål med kød

Det er mest praktisk at simre kålen i en stor dyb støbejernspande. På grund af mangel på dette kan du tage en kedel eller gryde med tykke vægge og anti -stick coating. I dette tilfælde steg løg, gulerødder og kød i en gryde, og bland med kål og kog yderligere i gryden.

Rengør løg og gulerødder, fjern de øverste blade fra kål; Sød og let tørre grøntsagerne og kødet.

Stuet kål med kød

Klip løgen fint, læg den i en gryde med solsikkeolie og passere den, omrøring, til lys gennemsigtighed.

Stuet kål med kød

Tilføj gulerødder til buen, revet på et stort riv. Bland og pass dig sammen i 2-3 minutter.

Vi skærer kødet i små stykker, tilføjer løg og gulerødder, bland og steg i flere minutter.

Stuet kål med kød
Stuet kål med kød

Så reducerer vi ilden, trykker på gryden med et låg og tapper grøntsagerne med kød i 10-15 minutter. I mellemtiden hugger vi kål.

Stuet kål med kød

Læg kålen i gryden til resten af ​​ingredienserne og bland forsigtigt. Hvis alt ikke passer på én gang – vent lidt, lad det passe et par minutter under låget. Kålen falder i volumen, og det vil være muligt at tilføje mere. Bare lav ikke intervallet for længe, ​​ellers vil den første del være klar, og den anden vil være lidt rå.

Stuet kål med kød

Du kan forudde hakket kål med hænderne på salt, men dette er ikke nødvendigt. Og den vigtigste hemmelighed ved lækker stuet kål er ikke tilsæt vand! Ellers viser skålen sig at være vandig. Kålsaft og vegetabilsk olie er nok til stuet kål, der ikke er brændt ud og viser sig at være blød.

Stuet kål med kød

gryderet kål med kød, der dækker låget og omrøres med jævne mellemrum, 15-20 minutter (indtil det er blødt). Cirka 5 minutter før tilsættes tomat, salt og blanding. Et godt alternativ til tomatpasta bliver bedt om friske tomater.

Stuet kål med kød

Om et par minutter lægger vi krydderier: peberheste og laurbærblad vil du straks føle den lækre aroma!

Stuet kål med kød

Et andet 1-2 minutter, og stuet kål er klar-du kan servere! Det viser sig i en virksomhed med kartoffelpuré, kogt ris eller pasta. Som en separat skål er kål også god. Og du kan tilberede det ikke kun med kød, men også med svampe, med pølser og endda uden tilsætningsstoffer. Velsmagende i enhver version!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.