Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche – lys, delikat, lyserød kage, som på en varm sommerdag kan spises i stedet for is! Basen af ​​søde sandkager med smør, du behøver ikke at bage basen. Jelly lavet af jordbær og creme fraiche med gelatine – hoveddelen af ​​kagen, det vil tage flere timer at hærde.

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Forberedelse: 4 timer Madlavning: 40 minutter nummer: 6 portioner pr. Portion calorianness: 420 Kcal egern: 1 g Fedt: 19 g Carbohydrates: 40 g

Ingredients til det grundlæggende i jordbærkage

  • 200 g sandkager;
  • 100 g smør;
  • 50 ml kold mælk.

Ingredients til gelé

  • 150 g jordbær;
  • 100 g sukker;
  • 100 ml vand;
  • 200 g creme fraiche;
  • 1 spsk gelatine;
  • Pisket fløde til servering.

Method med at tilberede en jordbærkage uden bagning af cookies og creme fraiche

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

I skålen med blenderen lægger vi smuldrende sandkager, for eksempel fløde eller vanilje, hugg den i små krummer.

Til leveren tilsættes smør, blødgjort ved stuetemperatur, du behøver ikke at smelte olien. Bland olie med cookies med flere pulserede indeslutninger.

Hæld kold mælk. Bland ingredienserne i flere minutter, indtil der dannes en tyk, tyktflydende dej. På dette trin kan du tilføje en teskefuld vaniljeekstrakt, hvis cookies er uden tilsætningsstoffer.

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Tag formen med en aftagelig ring, dæk med en bagefilm. Vi spreder dejen fra cookies, udjævner den, trykker den med en spatel til kagen for at lave et jævnt lag. I denne opskrift er en form med en diameter på 18 centimeter. Vi fjerner basen i køleskabet, i mellemtiden vil vi gøre gelé.

Vi blødgør gelatine i koldt kogt vand i 20-30 minutter. Mens gelatine er gennemvædet, skal den efterlades ved stuetemperatur
Vi renser jordbærene, min, skar bærene i halvdelen. I bunden af ​​gryden hældes et par spiseskefulde vand, læg bærene, hæld sukker. Hvis jordbær er sure, kan mængden af ​​sukker øges.

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Stninger er lukket med et låg, opvarmet til kogning. Kog i flere minutter, indtil sukkeret opløses helt. Hak derefter bærene med en nedsænket blender, indtil en homogen tilstand.

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Tilsæt gennemvædet gelatine til jordbærpuré, bland den næsten til en kogning, behøver ikke at koge.

Tilføj creme fraiche, slå geléen et par minutter, indtil de er glat
Vi tager en afkølet base ud af køleskabet, hæld jordbærgelé. På dette tidspunkt er det flydende, det skal være.

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche
Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Læg kagen i køleskabet i 3-4 timer eller om natten. I øvrigt, hvis der er et sted i fryseren, skal du placere kagen i den i et stykke tid, vil dette markant fremskynde processen.

Vi fjerner den aftagelige ring fra den frosne kage, fjerner madfilmen, overfør omhyggeligt til pladen
Vi pynter toppen med tynde skiver jordbær og mynteblade.

Strawberry Cake uden bagning af cookies og creme fraiche

Et glas koldt 33%fløde bliver slået med to spiseskefulde pulveriseret sukker og en teskefuld af fortykningen af ​​cremen. Vi serverer en jordbærkage uden bagning af cookies og creme fraiche med kold pisket fløde. Behagelig appetit!

værtinde er en note: grundlaget for cookies kan tilføjes 2 teskefulde kakaopulver.

Læs også en interessant artikel: Geurige koolsoep met Beijing kool. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.