Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Stegte gulerødder med pestosauce

Arranger en fest med venner, og forbered en fantastisk grøntsagssnack af enkle og overkommelige ingredienser. Saftige og søde gulerødder, stegt i en gryde med timian i honningglasur, serveres med pestosauce fra basilikum og valnødder. Så velsmagende at dyppe en skive gulerødder i en krydret, pikant sauce!

Stegte gulerødder med pestosauce

Forberedelse:20 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 300 kcal Squirrels: 5,5 g: 24 g kulhydrater: 18,2 g

Carrots stegte gulerødder med pestosauce

 • 600 g friske gulerødder;
 • En lille flok grøn basilikum;
 • 100 g valnødder;
 • 150 g creme fraiche (fedtindhold 20% og højere);
 • 1 teskefuld Svan Salt;
 • 1 fedd hvidløg;
 • Kold push olivenolie;
 • tørret timian;
 • Balsamico eddike;
 • 1 spsk honning;
 • Salt, sort og rød peber.

Method med forberedelse af gulerødder stegt med pestosauce

gulerødder omhyggeligt med min børste, skraber med en grøntsagskraber. Rensede gulerødder skåret med lange smalle skiver omkring en tykkelse på ca. en centimeter. Kast ikke gulerødder, frys, tilsæt kylling eller kødbuljong. Jeg spionerede denne idé fra en professionel kok, alt indkomstaffald!

Stegte gulerødder med pestosauce
Stegte gulerødder med pestosauce
Stegte gulerødder med pestosauce

I en gryde med en tyk bund hælder vi 3 spsk olivenolie olivenolie. Sæt de hakkede gulerødder.

Hæld salt efter smag. Hæld en teskefuld tørret timian. Steg gulerødderne over lav varme i 10 minutter, ryst med jævne mellemrum gryden.

Når gulerødderne næsten er klar, hæld en spiseskefuld balsamico eller vineddike, tilsæt honning. Vi opvarmer gulerødderne med balsamico og honning bogstaveligt talt 2 minutter for at danne en strålende glasur. På anmodning af peber, klar -lavede gulerødder med rød eller sort jordpeber.

Stegte gulerødder med pestosauce
Stegte gulerødder med pestosauce

Madlavningspesto. Vi afskærer de grønne basilikumblade fra stilkene, skylles grundigt, tørre den. Stænglerne er svære og er ikke egnede til mad. Du kan tilføje vandet, når du koger kartofler eller i bouillon.

Hilsen er lidt æltet i en mørtel. Tilsæt knuste nødder til basilikumen. Du kan stege lidt møtrikkerne i en tør gryde eller tørre i en varm ovn, så deres aroma og smag er bedre åben.

Tilsæt fedt creme fra creme til saucen. Hæld en teskefuld Svanskaya -salt. Der er nok hvidløg i Svan -salt, men hvis du som mig elsker hvidløgssauce, skal du åbne en fedd hvidløg med en knivspids salt i en mørtel og tilføje til sausen.

Stegte gulerødder med pestosauce

Slib pestosausen med en blender til en fløde tilstand. Du får en delikat fløde DEP, hvor du kan dyppe grøntsager.

Stegte gulerødder med pestosauce

Sæt de stegte gulerødder på en plade med en ventilator. Hæld en pesto med en skål i en skål, hæld olivenolie fra gryden med olivenolie. En sådan aromatisk olie med lækre krydderier kan ikke smides væk! Vi pynter pestoen med blade af den grønne basilikum og serverer snack på bordet. Gulerødder kan være både varme og kolde. Nyd appetit og en sjov fest for dig!

Ideen om at dyppe skiver af stegte grøntsager i saucen er ikke ny. For at fodre et stort firma af venner, forberede forskellige grøntsager, kan du kombinere stegt med rå – agurker, græskar, rødbeder, alt er passende!

Læs også en interessant artikel: Broccoli -voedingssoep. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.