Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Stegende kød tærter i en gryde

Hurtige tærter med kød stegt i en gryde med en sommerversion af påfyldningen. Udfyldningen i denne opskrift lavet af kogt kød og rødbeder toppe, om vinteren kan rødbeder toppe erstattes med spinat, greenerne er meget ens i smag og vitaminegenskaber. Tærter er hurtigt – du kan lave mad med alle slags ting, for eksempel tilsæt kogt æg og revet ost til kød og greener!

Stegende kød tærter i en gryde

Forberedelse:30 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 230 kcal egern: 20 g Fedt: 12 g Carbohydrates: 5 g

Ingredients til tærter test

  • 100 g hytteost eller vand;
  • 15 g vegetabilsk olie;
  • 1 æg;
  • 160 g hvedemel.

Ingredients til fyldning

  • 200 g kogt kød;
  • 1 løg;
  • 15 g vegetabilsk olie;
  • En lille flok toppe af unge rødbeder.

Method med at tilberede tærter med stegt kød i en pan

Stegende kød tærter i en gryde
Stegende kød tærter i en gryde
Stegende kød tærter i en gryde

Opvarm serumet med neutral vegetabilsk olie i kog. Serum kan erstattes med vand eller mælk.

I et kogende serum, hæld mel i små portioner, bland med en visp.

Fjern gryden fra varmen, tilsæt alt melet. Vi bryder kyllingæget.

Stegende kød tærter i en gryde

Drys bordet rigeligt med mel, læg dejen ud. Vi ælter hurtigt og lader hvile i 10 minutter. Hvis dejen er for blød og klæber hårdt, kan du tilføje et lille mel. Mens dejen hviler, skal du forberede påfyldningen.

Stegende kød tærter i en gryde
Stegende kød tærter i en gryde
Stegende kød tærter i en gryde

Kogt kød føres gennem en kødkværn (dyse med små huller). Ethvert kogt kød eller kylling er passende.

Afskær fint løg og toppe af unge rødbeder. Hæld vegetabilsk olie i gryden, kast hakkede løg. Drys med salt og steg på en moderat varme, indtil en gennemskinnelig tilstand. Tilføj derefter hakkede toppe og kog alle sammen i et par minutter.

Tilsæt stegte grøntsager til kødhakket kød. Alle sammen vi salt efter din smag, bland godt.

Stegende kød tærter i en gryde

detaljer i halvdelen. Hæld mel på brættet. Vi ruller dejen ind i bolden, ruller ud på brættet subtilt for at lave en cirkel med en diameter på ca. 18-20 centimeter.

Stegende kød tærter i en gryde
Stegende kød tærter i en gryde
Stegende kød tærter i en gryde

Læg et halvt hakket kød på dejen, så halvdelen af ​​tortillaen forbliver fri, og langs kanten et stykke dej omkring en bredde på cirka en centimeter til klemme.

Pakk kanten af ​​dejen på kødfyldningen. Vi fastgør kanterne med fingrene og klemmer dejen, så den limes godt, og saften fra fyldningen flyder ikke ind i gryden under stegning.

Hæld panolien i dyb frugt. Enhver raffineret vegetabilsk olie uden lugt er egnet, for eksempel raps. Du har brug for en masse olie, cirka en centimeter. Sæt tærterne i en opvarmet olie, steg, indtil den er gylden farve.

Stegende kød tærter i en gryde

Vi vender tærterne og steger fra den anden side. Efter tilberedning kan olie afkøles og drænes forsigtigt fra sedimentet. Olie kan bruges igen, hvis den ikke er meget overophedet. Hvis farven på olien forbliver lys, bruger jeg den to til tre gange.

Stegende kød tærter i en gryde

Folk af mennesker med madposition af popservietter, så overskydende olie absorberes i papiret.

Frying tærter med kød spiser lækkert med varmen. Du kan servere varm bouillon – dette er en lækker middag. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Kurita Barbecue met champignons in de oven.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.