Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Squicks fra svinekød i en gryde

Juicy Pork Jerky med en sprød krydret skorpe af rumber Panko, stegt i en gryde. Forberedelse meget hurtigt! Mens kartoflerne koges, kan du have tid til at stege kødet og servere frokost med varmen på varmen. Til opskriften er et svinekød, nakke, hoftebran egnet.

Squicks fra svinekød i en gryde

Forberedelse: 15 minutter Forberedelse: 15 minutter nummer: 4 portioner til en servering kalorieindhold : 400 kcal egern: 38 g Fedt: 25 g Carbohydrates: 2 g

Ingredients af svinekoteletter i en pan

  • 550 g svinekød med lavt fedtindhold (hoftebran);
  • 1 kyllingæg;
  • 30 ml mælk;
  • kiks Panko (3-4 spsk);
  • 1 \ 2 teskefuld jordgurkemeje;
  • 1 spsk finhakket persille;
  • Svanskaya salt;
  • Hvedemel;
  • Vegetabilsk olie.

Method med at forberede svinekoteletter i en pan

Squicks fra svinekød i en gryde
Squicks fra svinekød i en gryde
Squicks fra svinekød i en gryde

Skær kødet over fibrene med skiver med en tykkelse på ca. en centimeter. Hvis der er i et stykke svinekød, er der tynde lag fedt, så vil huggen blive saftigt.

Sæt kødet på et skærebræt i et lag. Dæk med klamfilm. Vi slår en hammer på begge sider. Det er nødvendigt at slå svinekød til denne opskrift til staten for en “klud”, det vil sige, jo tyndere, jo bedre.

Det ødelagte kød er drysset med Svanskaya salt efter smag. Swan salt er en blanding af fem krydderier, hvidløg og salt. Det færdige Svansskaya -salt sælges, men det er meget let at gøre det derhjemme. Hvis der ikke er noget sådant salt ved hånden, skal du tage den sædvanlige, tilsæt en fedd af hvidløg, malet rød og sort peber.

Squicks fra svinekød i en gryde
Squicks fra svinekød i en gryde
Squicks fra svinekød i en gryde

Sæt stykker svinekød den ene på den anden. Mens vi vil forberede blandingerne til pasning, er kødet mættet med krydderier, markeres.

Vi opdeler kyllingæget i en dyb plade, hæld mælk. Bland med en gaffel, indtil en homogen tilstand, du behøver ikke at slå, bare bland.

Hæld kiks Panko i en anden plade. Tilføj jorden gurkemeje og finhakket persille. Kan du ikke lide persille? Udskift med cilander eller dild.

Squicks fra svinekød i en gryde

Bland kiks med greener og gurkemeje, du får en spraglet brød, som kan være på anmodning af et lille salt.

Squicks fra svinekød i en gryde
Squicks fra svinekød i en gryde
Squicks fra svinekød i en gryde

Panik. Drys først hakning med hvedemel, ryst overskydende mel. Resten af ​​panikingredienserne klæber let til mel, ægget glider med “bare” kød.

Vi hæver huggen over kanten, dypp i et æg med mælk. Sæt straks en spraglet panelblanding i og drys forsigtigt fra alle sider. Den nemmeste måde er at lægge et hakkende plan, drys med en brød med en teskefuld eller skulderblade på toppen.

I en gryde med en anti -stick coating, hæld en raffineret vegetabilsk olie uden en lugt eller en olie til en dyb yngel. Vi varm olie i flere minutter. I varm olie lagde vi hakket to stykker ad gangen. Ingen grund til at lægge kødet tæt, hvis gryden er lille, steg en hakning af en ad gangen. Vi steger i ca. 3 minutter på hver side, indtil de er gylden farve.

Squicks fra svinekød i en gryde

Fjern hakningen fra gryden, læg den på papirhåndklæder. Så papiret vil absorbere overskydende olie, brødningen vil ikke oser af fedt.

Server varmt svinekød varmt, jeg rådgiver en garmal af kogte kartofler og grøntsagssalat. Meget velsmagende med kartoffelmos. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Abrikozenjam met citroen. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.