Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Spaghetti med kødboller på italiensk

Ideen til en hurtig middag fra produkter, der sandsynligvis findes i dit pantry og køleskab. Spaghetti med kødboller i en duftende og krydret tomatsauce på italiensk er en ideel skål til hele familien. Bliv klar -Lavede kødboller eller kødboller fra fryseren på forhånd og afrimning i mikrobølgeovnen eller i varmt vand lige i pakken.

Spaghetti med kødboller på italiensk

Forberedelse:30 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 500 kcal egern: 21 g Fedt: 23 g Carbohydrates: 45 g

Engreents spaghetti med kødboller på italiensk

  • 130 g spaghetti;
  • 200 g kyllingekødboller;
  • 200 g røde tomater;
  • 50 g grønne løg eller løg af pore;
  • 1 fedd hvidløg;
  • 15 g smør;
  • 15 g olivenolie;
  • Jords sød paprika;
  • Timian, rosmarin, salt efter smag.

Method med at forberede spaghetti med kødboller på italiensk

Spaghetti med kødboller på italiensk
Spaghetti med kødboller på italiensk
Spaghetti med kødboller på italiensk

For en del af en voksen er 60-65 g tør pasta nok. Hvis du laver mad til børn, skal du tage 45-50 g spaghetti til en del.

Vi opvarmer vandet i en bred gryde i kogning, salt. Vi satte spaghetti i kogende vand. Vi forbereder os på staten Al-Dent, det vil sige, du skal ikke blive lidt, så spaghetti absorberer saucen. Vælg pasta fra faste sorter af hvede, de koger ikke, det viser sig altid velsmagende.

Hæld olivenolie i en Stewpan med en tyk bund. Vi skærer fine løg eller grønne løg fint. Slib en fed hvidløg. Kast hakket løg med hvidløg ind i stewpanen, steg et par minutter, indtil den er blød.

Røde modne tomater sænkes ned i kogende vand i et minut og sættes derefter i en skål med koldt vand. Efter et par minutter skal du klippe huden, rengør tomaterne. Vi skar tomaterne skrællet fra skindene med små terninger, kaster den ind i stewpanen til de stegte løg. Hvis det ønskes, kan du rengøre tomaterne fra frø.

Spaghetti med kødboller på italiensk

Hæld en teskefuld sød paprika. En halv teskefuld tørret timian og rosmarin eller en blanding af middelhavsskrydderier. Salt efter smag. Hvis tomaterne er sure, kan du tilføje 1 tsk granuleret sukker.

Spaghetti med kødboller på italiensk
Spaghetti med kødboller på italiensk
Spaghetti med kødboller på italiensk

Forberedelse af sausen over medium varme i 15 minutter. 5 minutter før madlavning skal du lægge en gryde stegt eller dampet kyllingekødboller. Sammen gryderet på lav varme.

Vi kastede den kogte spaghetti ind i et dørslag. Lidt vand, hvor de blev kogt, efterlades til saucen. Vi satte klar -mavet spaghetti i en tallerken med sauce og kødboller.

Tilsæt en lille øl af vand til Stewpan, hvor spaghetti kogte. Sæt et stykke smør. Bland alt godt.

Spaghetti med kødboller på italiensk

Vi varme spaghetti med sauce og kødboller over medium varme. Hvis det ønskes, kan du tilføje lidt mere kold presse olivenolie.

Spaghetti med kødboller på italiensk

Vi lægger spaghetti ud med kødboller på en plade, hæld sausen, drys med finhakket persille. Vi tjener straks på bordet. Behagelig appetit!

Til en hurtig middag kan du koge denne skål med en klar tomatsauce og færdige kødboller. Men det er bedre at prøve at fremstille små kødstøvler lavet af kylling og hjem tomatsauce med dine egne hænder. Det vil være så velsmagende, at du bare slikker fingrene.

Læs også en interessant artikel: Oostenrijkse abrikozentaart. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.