Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top – en grøntsagssalat med en pikant dressing. Kog på forhånd i uniformen af ​​bille, svejsede unge kartofler. Tilberedningstid er angivet uden at tage hensyn til vegetabilsk madlavning. Opskriften indeholder ikke animalske produkter, så vinaigrette er velegnet til en mager og vegetarisk menu. Forbered skålen lige før servering – friske agurker og greener under påvirkning af salt vil udsende vand, og vinaigrette kan suge.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto
  • Forberedelsestid: 20 minutter
  • Antal portioner: 4-5

Ingredients til vinaigrette med frisk agurk og rødbeder knogler

  • 150 g rødbeder;
  • 100 g rødbeder toppe;
  • 200 g unge kartofler;
  • 100 g grønne ærter;
  • 80 g salt agurker;
  • 200 g friske agurker;
  • 30 g grøn basilikum.

For tankning:

  • 35 ml solsikkeolie;
  • 1 teskefuld af en spisestue;
  • 30 ml sojasovs;
  • 15 ml æble cider eddike;
  • Salt og peber efter smag.

Method af forberedelse af en sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top

Vi åbner bælterne af grønne ærter, tager ærterne ud, hældes i en gryde med kogende salt vand. Vi bløffer ærterne i kogende vand i 3-4 minutter, kaster den på en sigte og hældes i en skål med isvand for at opretholde en lys farve til vores sommervinaigrette.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi renser bille kogt i uniformen, skåret i en tynd strimler. Hvis der er tid, skal du bage roerne i ovnen, det viser sig at være meget sød og duftende – til denne opskrift er sommervinaigrette den bedste løsning.

Salt eller små saltede agurker, der er skåret i terninger, tilsættes til skålen til bille.

Vi kaster ærter til en sigte, når vandet trækker helt, tilsæt det til en skål.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Friske agurker skåret i halvdelen, slå let af den flade side af kniven, fint skåret. Tilsæt hakkede agurker til resten af ​​ingredienserne.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

De kogte små unge kartofler skæres i halvdelen, sættes i en skål. Hvis kartoflerne er store, skal du skære den med små tykke skiver.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Rødbederens toppe og stængler afskæres fint. Hæld 1 liter kogende vand i gryden, læg de hakkede toppe i 20 sekunder, kast det straks på en sigte. Bådbehandling med kogende vand gør det delikat og eliminerer en bestemt lugt. Det er vigtigt at presse vand godt, så salaten ikke viser sig våd.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Tilføj en afkølet og klemt rødbeder til en skål.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi foretager en tankning til vores sommervinaigrette. Hæld sojasovs i skålen, hæld salt efter smag, tilsæt en spisestue sennep og æble cider eddike, hæld en knivspids sort jorden peber, hæld solsikkeolie, jeg råder dig til uraffineret med lugten af ​​frø. Bland tankning med en ske for at få en homogen mousse.

Vi krydrer vinaigrette – hæld en tankstation, tilføj fint skåret grøn basilikum.

Vi blander alt grundigt, så alle stykker grøntsager er dækket med tankstationer, og rødbedsjuice maler kartofler i lyserød.

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Server straks en sommervinaigrette med en frisk agurk og rødbeder top på bordet. Jeg rådgiver rugbrød til denne skål – frisk, med en sprød skorpe. Meget velsmagende!

Sommervinaigrette med frisk agurk og rødbeder top. Trin -by -trin -opskrift med foto

Behagelig appetit, kogesalater fra friske grøntsager og greener, det er nyttigt og utroligt velsmagende!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.