Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Sommersalat af krabbestænger med en rødbeder top, som kan bruges i opskrifter i stedet for en traditionel bladsalat. Lyse og appetitlige rødbederstoppe erstatter din yndlings spinat i salater og bagning, og et andet spørgsmål, hvilket er bedre! Salaten er lækker og sund, som en tankning af sauce med vegetabilsk olie, æggeblomme og citronsaft.

Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Madlavningstid : 15 minutter
Antallet af portioner : 3-4

Ingredients til sommersalat lavet af krabbestænger med rødbeder toppe

ingredienser

• 200 g krabbepinde;
• 3 kyllingæg;
• 30 ml mælk;
• 3 røde tomater;
• 200 g toppe af unge rødbeder;
• 1/2 tsk paprika, stegende olie.

ingredienser til tankning

• 1 æggeblomme;
• 2 spsk citronsaft;
• 2 teskefulde af en spisestue af sennep;
• 60 ml vegetabilsk olie;
• 1/2 tsk jord sort peber;
• Havsalt, sukker

Method med at tilberede sommersalat fra krabbestænger med rødbeder knogler

Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forbered først ægpandekagen. Vi bryder ægene i en skål, hæld mælk. Tilsæt malet sød paprika, salt efter smag. Slå omelet med en korolla indtil en homogen tilstand.

Smør gryden med neutral vegetabilsk olie, varme. Hæld omeletten i gryden, steg, indtil den er kogt, dækker gryden med et låg. Dette har brug for bogstaveligt talt 2 minutter. Det er ikke nødvendigt at overvinde, ægpandekagen skal vise sig at være delikat.

Klip krabbestængerne fint. Sæt de hakkede pinde i salatskålen.

Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Tilføj ægpandekage hakket med små firkanter.

Tomater skåret, skær stilken ud, fjern frøene. Vi skærer massen af ​​tomater fint, lægger i en salatskål.

unge rødbeder sammen med stilkene omhyggeligt min, tør det. Skær rødbederens toppe som almindelig løvsalat, og tilsæt retter til resten af ​​ingredienserne.

Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forbered sauce mayonnaise. Klem citronsaft, filtrer for at adskille frøene. Vi bryder frisk kylling i en skål, adskiller æggeblommen. I et højt glas af en mixer lægger vi æggeblomme, tilsæt en spisestue sennep.

Hæld cirka en halv teskefuld stort havsalt, en knivspids sukker. Slå æggeblommen. Hæld neutral vegetabilsk olie med en tynd strøm langs væggen i et glas. Slå et par minutter, indtil olien slutter, og sausen tykkes ikke.

Til sidst tilsættes filtrering af citronsaft og malet sort peber, bland. Souses mayonnaise er klar, den kan overføres til en krukke og opbevares i køleskabet i et par dage. Tilsæt sauce til salat.

Sommersalat af krabbestænger med rødbeder toppe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi blander salaten grundigt. Det er ikke nødvendigt at salt og peber, da krabbestikker og ægpandekage er salt, og der er også salt og peber i sausen. Sommersalat af krabbestænger med rødbeder, vi serverer straks på bordet. Før servering, dekorér med persilleblade eller drys med dild. Behagelig appetit!

Som enhver bladgrøntsag kan rødbeder toppe opbevares i køleskabet i en forseglet beholder op til 4 dage. Toppe skal vaskes grundigt, tørres med papirhåndklæder. Og du ved, at 100 g rødbeder indeholder 25% af den daglige dosis calcium og magnesium og op til 15% af den daglige jernhastighed?

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.