Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

En sommer snack med vagtelæg og rød kaviar er en simpel grøntsagssalat med en pikant sød og sugeforbinding, der er kombineret med æg og kaviar. I salaten, en eksplosion af vitaminer – frisk agurk og radiser, en sød peber og moden tomat, og også en cremet hytteost, der perfekt supplerer grøntsagsmixen. Denne skål kan serveres før middagen som en let snack med en stegt toast af hvidt eller rugbrød.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Enhver lækker uraffineret olie og aromatisk balsamisk eddike.

  • Forberedelsestid: 30 minutter
  • Antal portioner: 2

Ingredients til snacks med vagtelæg og rød kaviar

  • 4-6 vagtelæg;
  • 30 g rød kaviar;
  • 1 frisk agurk;
  • 1 tomat;
  • 3-4 røde radiser;
  • 1 \ 2 bælg af sød peber;
  • 50 g cremet cottage cheese;
  • Bunch of Dill;
  • Salatblade og oliven til servering.

For tankning:

  • 1 teskefuld honning;
  • 1 teskefuld akut sojasovs;
  • 2 teskefulde balsamiske eddike;
  • 2 spsk olivenolie;
  • Havsalt, sort peber.

Method med at forberede sommernacks med vagtelæg og rød kaviar

Forbered en tankning – vi blander intensivt honning, sojasovs, balsamicoeddik i en skål, lækker olivenolie fra den første koldpressing af den ekstra jomfruelige sort, en knivspids havsalt og en knivspids frisk lagt sort peber /p>

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger vagtelæg i koldt vand, koger hurtigt, kog i 4 minutter, overføres til en gryde med koldt vand.

De afkølede æg rengøres af skallen, skåret i halvdelen, tag æggeblommerne ud.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Fra frisk agurk renser vi huden, skåret i tynde strimler. Bare rist agurken på koreansk rivende eller ved hjælp af en grøntsagsmotor – du får lange smalle chips.

Vi sliber også radis. Det viser chips af to farver lyserød fra radiser og grøn fra agurk.

Hvis du skærer radisen med en kniv med en skraber, forbliver midten. Vi skærer de resterende radiser med små terninger.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi skærer tomaten i halvdelen, fjerner frøene, skæres tætningen nær stilken. Skær papirmassen i små terninger.

Jeg råder dig til altid at fjerne midten af ​​tomaten, hvis tomaten er beregnet til salat. Denne del af grøntsagen indeholder en masse fugt. Det er overhovedet ikke nødvendigt at smide væk, tilsæt suppen eller til saucen.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Halvdelen af ​​bælgen af ​​den bulgarske peber, renset af frøene, skåret i små terninger.

Cream Cottage Cheese hakkes også fint. Tilsæt hakket ost til andre ingredienser.

Finhak en flok frisk dild, læg en salatskål i.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Tilføj tankning til salaten, bland, og du kan servere en snack.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger flere friske salatblade på en plade, læg salaten på bladene.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Cooping æggeblommer, vi ælter med en gaffel, sætter i midten.

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Halvdelene af vagtelægene er fyldt med rød kaviar, læg på toppen. Vi skar sorte oliven i halvdelen, dekorerer forretteren med oliven og tjener straks på bordet. En sommer snack med vagtelæg og rød kaviar er klar. Behagelig appetit!

Sommer snack med vagtelæg og rød kaviar. Trin -by -trin -opskrift med foto

Denne skål skal koges og krydretes umiddelbart før servering, da skåret friske grøntsager krydret med salt, frigør en masse juice, oxiderer i luften, mister vitaminer.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.