Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

cupcake med hindbær er en lækker, saftig cupcake med friske hindbær. Vi tilbereder våd dej med oliven- eller vegetabilsk olie, alle ingredienser er billige og overkommelige, der vil være i ethvert køkken. I hindbærsæsonen, forkæl dig selv med lækre hjemmelavede kager. Forresten forbliver en cupcake i vegetabilsk olie ikke i lang tid, forbliver blid.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
  • Forberedelsestid: 1 time 20 minutter
  • Antal portioner: 8

Ingredients til cupcake med hindbær

  • 300 g friske hindbær;
  • 2 kyllingæg;
  • 200 g sukker;
  • 100 g olivenolie (raffineret);
  • 50 g creme fraiche;
  • 180 g hvedemel;
  • 1 teskefuld dej bagepulver;
  • ⅓ teskefuld soda;
  • 35 ml mælk;
  • Salt, smør til formen;
  • Sukkerpulver til servering.

Method med at forberede sommer cupcake med hindbær

Dejen kan blandes manuelt med en korolla eller ælte i et køkkenkombination. Hæld sukker sand i en dyb skål eller skål med en mixer, tilsæt en fjerdedel af en teskefuld salt for at afbalancere en sød smag. Bryt kyllingæg, bland ingredienserne i flere minutter.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld en raffineret oliven- eller vegetabilsk olie. Brug ikke kold spinolie til denne opskrift med hindbær, for det første er den bitter, og for det andet forsvinder en tom oversættelse af et godt produkt i processen med bageplade under påvirkning af temperaturer. Koldudvekslinger er ideel til salater, men ikke til cupcakes.

Tilsæt fedt creme, bland de flydende ingredienser med en visp, indtil massen er som tyk mayonnaise – glat og strålende.

Bland separat hvedemel ekstra, et bagepulver på dejen, det er også bagepulver og fødevaresoda. Tilsæt tørre ingredienser til væske, ælte dejen.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Hæld kold mælk, og bland alt igen, på dette tidspunkt kan du forbinde en blender for at opnå dej af bedre kvalitet.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi forlader den færdige dej i 15 minutter, i mellemtiden opvarmes ovnen til en temperatur på 180 grader Celsius.

Når ovnen er helt opvarmet, tilsættes friske hindbær til dejen. Jeg råder dig til at sortere bærene, fjerne de forkælet og beskadigede, du behøver ikke at vaske, den høje temperatur dræber mikrober. Hvis det er umuligt at vaske, er de vaskede hindbær grundigt tørre på et papirhåndklæde – tilsæt kun tørre bær til dejen!

Bland omhyggeligt hindbær omhyggeligt med dejen.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Smør formen med blødt smør, pulver hvedemel. Vi lægger dejen ud med hindbær endda lag.

Vi sender formularen til den opvarmede ovn, bager 45-55 minutter. Den nøjagtige bagningstid afhænger af størrelsen på formen og egenskaberne på pladen, den kan adskille sig lidt fra den specificerede i opskriften. Du kan tjekke beredskabet med en træ tandstikker – hvis den kommer ud, er du klar eller tryk på din finger på den mest fremspringende del – hvis den er foråret, er den klar, det mislykkes og blød, fortsæt kager /p>

Vi tager en klar cupcake fra formen, cool på gitteret.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto
Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Drys en cupcake med hindbærsukker gennem en sil, skåret i tykke skiver og server på et bord med cremet is.

Sommer cupcake med hindbær er delikat og velsmagende. Trin -by -trin -opskrift med foto

Behagelig appetit, det vil være lækkert!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.