Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Skandinavisk fisketilvægter – Rødbedergravering

saltrosa laks i rødbeder (rødbeder Engravx) er en kold fisketilstørre tilberedt baseret på skandinavisk køkken. I en bogstavelig oversættelse betyder ordet “gravlax” “laks fra gropen” – i middelalderen blev saltet fisk midlertidigt begravet i kystsand højere end en tidevandslinie. Til emnet blev der anvendt laksefisk, salt, krydderier og dild. Madlavning er nødvendig fra 2 til 4 dage, hvor fisken udsættes for gæring og bliver meget velsmagende.

Rød i denne opskrift spiller en betydelig rolle, især hvis du laver mad til det festlige bord. Jeg smager ofte røde fisk derhjemme og støder på en lille problem-en fisk fra lys rød bliver gradvist en gnist. Dette påvirker ikke smagen, men det ser uappetiteret ud.

Tilsyneladende har skandinaverne rig erfaring med fiskeemner, da opskriften kom fra dem. Rødbederne pletter den lyserøde laks i en lys farve, på det festlige bord ser snack bare fortryllende ud!

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Forberedelse: 2 dage Forberedelse: 20 minutter nummer: 6 portioner pr. Portion calorianess: 145 Kcal egern: 16,4 g Fedt: 6 g Carbohydrates: 6,1 g

Ingredients til de skandinaviske fisk snacks

  • 1 lyserød laks, der vejer 600 g (vægt på huden);
  • 80 g salt;
  • 25 g sukker;
  • 170 g rødbeder;
  • 1 flok dild.

Method med at forberede de skandinaviske fiskesnacks – rødbedermotorer

Vi renser og tarm den lyserøde laks – vi renser skalaerne, laver et gennem snit langs maven, fjerner indersiden, afskær finnerne og hovedet. Der er en mørk strimmel langs ryggen, vi renser den også.

Twisted Fish vaskes grundigt med koldt rindende vand.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Vi trækker langs ryggen med en skarp kniv, fjern fileten fra knoglerne først på den ene side, drej derefter fisken og fjern fileten fra den anden.

Vi fjerner de resterende knogler med pincet, afskåret den tynde peritoneum – denne del af den lyserøde laks kan sendes til fisken med hovedet og ryggen.

Som et resultat har vi to imponerende fileter, hvorunder du skal vælge en passende størrelse beholder. En bakke i rustfrit stål eller en glasbagefad er egnet, jeg valgte sidstnævnte.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering
Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering
Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Rå roer rengøres fra skræl, gnid på et fint river eller slib i en blender. Jeg tror, ​​at en stor kvige er velegnet til disse formål, men jeg af vane er fint.

Tilføj finhakket dild til den revne bille.

Hæld derefter stort salt og granuleret sukker. Blanding af ingredienserne grundigt, vi får vandig grusom – juice frigøres fra rødbeder under påvirkning af salt.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering
Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering
Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Sæt fiskens filet med huden ned, læg rødbedermassen på fileten, distribuer nøjagtigt.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Du kan folde to fileter sammen og trykke med en belastning, så fugt strømmer under undertrykkelsen. Jeg gør ikke dette, med eller uden belastning viser det sig omtrent det samme.

Dernæst pakker vi fisken i madfilmen og renser køleskabet i 48 timer.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Om to dage får vi rødbedergravks fra køleskabet, rengør marinaden.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Vi tørrer fileten med et papirhåndklæde, skåret i tynde lysbilleder. For at gøre skiverne tynde, skal du skære med en skarp bred kniv i en vinkel på 45 grader.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Vi lægger den skandinaviske fisk snack på salatblade og serverer på bordet.

Skandinavisk fisketilvægter - Rødbedergravering

Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Ananas cupcake van de eenvoudigste producten. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.