Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Sandwords med sprats til det festlige bord

squrates med sprats på det festlige bord – budgetsandwiches til ferien, som til trods for enkelhed er utroligt populære. En hel del kolde snacks fra de mangeårige sovjetiske tider kan findes på nytårsbordet indtil i dag. Men flere opskrifter er så fast forankret i den festlige menu, at dette allerede kan kaldes en tradition. Olivier med en ph.d. -pølse, en sild under en pelsfrakke, falske kaviar fra en sild med gulerødder, sandwich med rød kaviar, fyldning af fisk og selvfølgelig sandwich med sprats.

Hver familie indeholder sin egen kroneopskrift, som jeg foreslår, at du deler i kommentarerne.

Min opskrift er god, fordi brødet stegt på en bestemt måde ikke er uaktuelt i lang tid og ikke blødgør, sandwichene forbliver friske, appetitvækkende og ovnen er ikke nødvendig for deres forberedelse.

Sandwords med sprats til det festlige bord

Forberedelse:15 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 141,6 kcal egern: 9,9 g Fedt: 10,1 g Karbohydrater: 3 g

Ingredients til sandwich med sprats

  • 1 Bank Sprot;
  • 2 kyllingæg;
  • 4 vagtelæg;
  • 30 g ost;
  • En lille flok dild;
  • 1 spsk mayonnaise;
  • 1 spsk ostesauce;
  • Hvede-rustet brød;
  • 1 fed hvidløg;
  • Sort peber, grøntsag og smør.

Method med forberedelse af sandwich med sprats

Vi laver croutons. Klip det hvede-ruffede brød med skiver med en tykkelse på ca. en centimeter. Vi bryder et kyllingæg i en skål.

Salt ægget, tilsæt friskhakket sort peber og bland med en gaffel for at opnå en homogen konsistens. Du behøver ikke at slå ind i skummet, blande ægget godt nok.

Nu dypper vi en skive brød i et pisket æg først med det ene, derefter på den anden side.

Sandwords med sprats til det festlige bord
Sandwords med sprats til det festlige bord
Sandwords med sprats til det festlige bord

I en gryde opvarmer vi grøntsagen og smøret. Steg skiverne af brød, indtil de er gyldne på hver side. Fronten brød gnides med en fedd af hvidløg.

Sandwords med sprats til det festlige bord

Vi koger det skruede kyllingæg, køligt gnid på Grater. Finhak en lille flok dild, forlad et par grene til dekoration.

Til et kogt æg tilsættes ostesauce og mayonnaise, revet ost og hakket dild.

Sandwords med sprats til det festlige bord

Vi gnider grundigt ingredienserne med en gaffel for at få en tyk homogen pasta-fold.

Sandwords med sprats til det festlige bord

Vi koger de skruede vagtelet -testikler, de er nødt til at lave mad i højst to minutter. Afkøle æg i koldt vand, rent, skåret i halvdelen.

Sandwords med sprats til det festlige bord

Vi spreder skiver stegt brød med ostpasta. Et lag af pasta kan være tyk – det er meget velsmagende!

Vi lægger tre fisk ud for hver sandwich. Indsæt er viskøs, så de vil være godt fastgjort på sandwich og falder ikke fra det (på vej til munden).

Vi dekorerer sandwichene med halvdele af vagtelæg og indtil grene.

Sandwords med sprats til det festlige bord
Sandwords med sprats til det festlige bord
Sandwords med sprats til det festlige bord

Læg vores sandwich med sprats på en plade og server straks på bordet. Behagelig appetit!

Sandwords med sprats til det festlige bord

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.