Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Salat “Vinterfortælling” om vinteren

Salat “Vinterfortælling” fra agurker, tomater, sød peber og hvidløg om vinteren. Det er vanskeligt at finde duftende grøntsager om vinteren, og alle lugterne af sommeren er bevaret i denne salat! Prøv vinterevaringen! Jeg indsætter salater i halvdelen af ​​literbanker, da familien er lille, og dette er et praktisk format for os, bør steriliseringstid for dåser med større kapacitet øges.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren

Forberedelse:1 time Nummer: 4 l pr. 100 gram Kalorie: 90 kcal Squirrels: 0,7 g Fedt: 3,8 g Carbohydrater: 12,1 g

Ingredients af salaten “vinterfortælling” om vinteren for 3,5-4 l

  • 2 kg agurker;
  • 1 kg tomater;
  • 500 g sød rød peber;
  • 100 g hvidløg;
  • Flere peberfrugter af bitter peber efter vilje;
  • 200 g sukker;
  • 150 g solsikkeolie;
  • 35 g bordsalt;
  • 70 g 9% eddike;
  • 5 g jordrøget paprika.

Method om at forberede ”vinterfæstet” til vinteren

Tomater skæres i små terninger. Hvis det ønskes, kan du fjerne huden: Sænk tomaterne i et halvt minut i kogende vand, overføre den til en skål med koldt vand, skære huden og fjerne omhyggeligt, og skære også stilken ud.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren
Salat "Vinterfortælling" om vinteren
Salat "Vinterfortælling" om vinteren

Søde røde peberfrugter er skåret i halvdelen, fjern stilken med frø, skyl godt med rindende vand, skær massen med terninger.

Rengør hvidløgsfedd fra skallen, skåret med pladen. Tilsæt hakket hvidløg til tomater og peber.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren

Vi slibes grøntsagerne i en kødkværn eller slibes med en nedsænkbar blender til en tilstand af glat puré.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren
Salat "Vinterfortælling" om vinteren
Salat "Vinterfortælling" om vinteren

Tilsæt solsikkeolie, lækker med hvad der lugter af frø. Hæld sukker og bordsalt uden tilsætningsstoffer. Hæld æble eller 9% eddike, hæld røget jord paprika eller, hvis du kan lide skarpe salater, brændende chili.

Denne salat er god, fordi du kan finde brugen af ​​overmoden og grimme, skæve agurker, der ikke passede til pickles og pickles, men vil passe ind i salaten. Skyl de agurker, de overmodne rent fra skræl og frø. Skær agurker med tykke cirkler.

bælg af bitter peber, ælte mellem håndfladerne, skær spidsen, ryst frøene. Skær peber i cirkler, tilsæt de hakkede agurker.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren

De krydret malede tomater med peber og hvidløg opvarmes op til kogning, kog fyldet over lav varme i 10 minutter, prøver vi. På dette tidspunkt kan du regulere sød/salt \ sur – tilsæt sukker, salt eller eddike for at opnå en kombination af en kombination.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren
Salat "Vinterfortælling" om vinteren
Salat "Vinterfortælling" om vinteren

I kogende sauce lægger vi hakkede agurker og bitter peber.

Varme op til kogning igen, kog på lav varme i 5 minutter.

Forberedelse af banker. Banker er godt vasket med varmt vand med soda eller opvaskemaskine, skyl den på rent. Vi steriliserer over dampen eller tørres i 10 minutter i en varm ovn. Du kan hælde kogende vand og tørre i solen, hvis der ikke er noget støv. Kog lågene. Kogesalat er pakket i varme krukker, fyld den på skuldrene.

Salat "Vinterfortælling" om vinteren

Luk salaten med låg. I gryden skal du sætte et X \ B -håndklæde eller serviet, sæt dåser med en salat, så de ikke kommer i kontakt med hinanden. Hæld vandet opvarmet til 60 grader celsius. Varme op til kogning, steriliser 10 minutter efter kogende vand (banker med en kapacitet på 500 ml).

Salat "Vinterfortælling" om vinteren

Banker med en steriliseret salat “vinterfortælling” vender på hovedet, dæk, lad den afkøle til stuetemperatur. Opbevares i et mørkt, tørt, køligt sted. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: 3 heerlijke sandwich: met komkommer, met kip, met kool en vlees. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.