Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Roulet “Chertoda under en pelsfrakke” med sild hjemmefra

Sild under pelsfrakken er fast forankret i den festlige menu i mange generationer. Min ven, der er gået langt og i lang tid, under sine korte besøg i sit historiske hjemland, beordrer kun en sild under en pelsfrakke med sort brød, og ser ikke på hendes smagspræferencer for at være for enkle. Jeg foreslår at diversificere vores klassiske salat med en sildebreak med en sild, og selve “pelsfrakken” drejer rullen, hvilket ikke kun vil redde et sted i køleskabet før ferien, men også give dig mulighed for at lave en variation i Indstilling af det festlige bord.

Homeland Herring forbereder sig meget hurtigt, men inden den kan bruges til at lave snacks, skal det passere mindst 3 dage.

Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Forberedelse: 3 dage 30 minutter Forberedelse: 30 minutter nummer: 1780 a 100 gram calorie Indhold: 209 kcal egern: 6,3 g Fedt: 7,4 g Carbohydrates: 30,2 g

Ingredients til saltning af sild:

  • 2 stor sild;
  • 4 teskefulde salt med en bakke;
  • 2 teskefulde sukker;
  • laurbærblad, nellike, peber.

Ingredients til rullen “Sammenhæng under en pelsfrakke” med sild fra hjemmesaltning

  • 2 sildfilet;
  • 3 Medium kartofler;
  • 3 gulerødder;
  • 3 små rødbeder;
  • 1 løg;
  • Mayonnaise, greener.
Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

For Roll:

  • 2 sildfilet;
  • 3 Medium kartofler;
  • 3 gulerødder;
  • 3 små rødbeder;
  • 1 løg;
  • Mayonnaise, greener.
Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Method af forberedelse af rullen “Cher under en pelsfrakke” med sild af et hjem saltvand

Vi fedt sild. Vælg en stor sild uden tegn på “rust”. Til marinaden har du brug for stort salt, sukker, æble eller drue eddike flere laurbærblade, 6-7 ærter med sort peber og flere nelliker.

Vi foretager et dybt snit på maven på silden, tager indersiden ud, fjerner huden, skærer hovedet af, fjern ryggen. I krukken lægger vi de vaskede fileter, kaviar og mælk.

Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Vi laver marinade. I en lille mængde kogende vand opløser vi salt, sukker, tilsæt krydderier. Vi bringer marinaden i kogning, fjerner fra varmen, hæld æble eller druedike. Vi fylder sild med en afkølet marinade. Marinaden skal være kold, ellers koges fisken, dens papirmasse bliver løs! Vi fjerner den saltet sild i køleskabet i tre dage.
Meget . For at gøre dette er meget enkelt, har du kun brug for en rulle madfilm

Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Alle andre produkter til sild under pelsfrakken, jeg tror, ​​du ikke behøver at liste. Bare i tilfælde af, at nogen glemte – rødbeder, gulerødder og kartofler, kogt i en uniform, løg og mayonnaise.

Mange tilsætter kogte æg eller hakket hvidløg til sild, her, som de siger, “Hver har deres egen smag, nogen elsker vandmelon, og nogen svinekød er en brusk.” For at gøre salaten helt hjemme kan mayonnaise også tilberedes med dine egne hænder.

Vi tager et lille river, hugger alle grøntsager. Vi gnider på løgen fint, så stykker af løg ikke forstyrrer at skære rullen i tynde portioner.

Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Vi tager et lag film igen – rødbeder, gulerødder og kartofler. Derefter lægger vi Herring Herbal Village, tilsætter revet løg. Lag af grøntsager skal være lidt salt, så salaten ikke er frisk.

Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Vi drejer silden under en pelsfrakke i en tæt rulle, fjern den i flere timer i køleskabet.

Roulet "Chertoda under en pelsfrakke" med sild hjemmefra

Den færdige rulle “Silden under pelsfrakken” holder formen godt og er perfekt skåret. Det kan hældes med mayonnaise eller skære og serveres smukke skiver af en rulle med en del af sauce til hver gæst separat.

Læs også en interessant artikel: Ananas cupcake van de eenvoudigste producten. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.