Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Rød ris med grøntsager og kylling

Diæt varm salat eller rød ris med grøntsager og kylling. En nyttig skål, hvor vitaminer bevares så meget som muligt, er der næsten ingen fedt og en masse fiber. En sådan salat kan tilberedes til middag eller middag, det vil være meget velsmagende!

Rød ris med grøntsager og kylling

Forberedelse: 9 timer Madlavning: 1 time nummer: 2 portioner pr. Portion calorianness: 410 Kcal egern: 20 g Fedt: 17 g Carbohydrates: 45 g

Red risingredienser med grøntsager og kylling

  • 100 g rød ris;
  • 150 g kogt kyllingebryst;
  • 50 g løg;
  • 70 g gulerødder;
  • 100 g tsukkini;
  • 2 spiseskefulde olivenolie af koldpressing;
  • Zira, salt og peber efter smag;
  • Grønne løg til servering.

Method med at tilberede rød ris med grøntsager og kylling

Rød ris med grøntsager og kylling
Rød ris med grøntsager og kylling
Rød ris med grøntsager og kylling

Rød ris er velsmagende og er meget forskellig fra den sædvanlige hvide ris. Så hurtigt som hvid ris, fungerer den ikke med at lave rødt, men den brugte tid er det værd. Så hæld rød ris med koldt vand og lad det være i 8-12 timer. Producenter anbefaler blødgøring af ris i mindst 40 minutter, fra min erfaring – jo længere tid, jo bedre. Vi kaster den gennemvædet ris ud i et dørslag, vask den med koldt rindende vand.

Sæt den vaskede ris i Stewpan. Hæld 250 ml koldt vand.

Vi opvarmer risen kogt, salt efter smag. Dæk stewpanen med et låg med et hul til output af dampen. Vi forbereder os på 40 minutter på en blød ild. Derefter dækker vi med et håndklæde og forlader i denne form i yderligere 10-20 minutter.

Rød ris med grøntsager og kylling

På denne måde er rød ris spredt, korn lim ikke.

Rød ris med grøntsager og kylling
Rød ris med grøntsager og kylling
Rød ris med grøntsager og kylling

Forbered grøntsager. Små hoveder af grønne løg skæres i 4 dele. Unge gulerødder er skraber, skåret med terninger. Tsukkini skæres på samme måde som gulerødder. Hvis du koger en skål med moden zucchini, skal zucchini rengøres for skræl og frø. Hæld kold klem olivenolie i gryden, læg de hakkede grøntsager.

Vi salt grøntsagerne, drys med malet sort peber og en zira fortolket i en mørtel. Steg grøntsagerne over medium varme i et par minutter, de skal forblive sprøde. I Italien kalder jeg denne metode til forberedelse Al-Dent-klar, men lidt fugtig.

Tilsæt rød ris til grøntsager. Bland ingredienserne, opvarm bogstaveligt talt et par minutter til, så risen er mættet med olivenolie og grøntsagssaft.

Rød ris med grøntsager og kylling

Klip det kogte kyllingebryst med store terninger. Skær fint en lille flok grønne løg. Tilsæt hakket kylling til lodtrækningen og grøntsager. Drys med grønne løg og server straks på bordet. Behagelig appetit!

rød ris eller batan rød ris – en type japansk ris. Dette er en halvgrindet ris, en del af den røde skal forbliver på korn. Farven på skallen kan variere fra ruby-rød til bordeaux. Skallen indeholder fiber og vitamin A, B, PP og mineraler bevares. En sådan ris er tilberedt lidt hurtigere end brun. Ernæringseksperter anbefaler regelmæssigt at medtage røde eller brune risretter i deres diæt, da sådanne rissorter har høje antioxidantegenskaber. Dette er en fremragende forebyggende mod hjerte -kar -sygdomme. Regelmæssig brug af røde risretter forhindrer udviklingen af ​​aterosklerose, hjerteanfald og slagtilfælde.

Læs også en interessant artikel: Vlees zrazy met gefrituurde champignons en uien in branden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.